28. jun, 2018

Minisemeter

Ja så är det faktiskt, i kväll börjar min minisemester på 4 dygn och det är MER än välbehövligt. Jag är trött och behöver menatal vila och det tänker jag försöka se till att få så gott det går. Jobbet släpper man ju inte riktigt på så kort tid men jag tänkerr bestämma själv vad som ska ingå i dessa dagar. Magnus jobbar så jag har inte ens honom att synka med utan endast me-myself and i🤩rena rama lyxen. Så i morgon startar jag upp med att lämna de små töserna hos Marie i Skövde och sedan åker jag till hemlig ort och hemligt sällskap.

I morse vaknade jag precis samma tid som i går, men somnade om efter ett toabesök. vaknade åter 7.40 så det var ju mer passande.

Frukost i sedvanlig ordning. Magnus var behjälplig så det blev lite längre tid vid köksbordet.

Äggen blev perfekta och dagen i sin helhet blev faktiskt bra.

Jag bäddade, duschade och gjorde mig klar, Magnus skjutsade in mig eftersom han skulle ge sig på att slipa på min rostskada på min PT.

Jag köpte en liten latte på Record kaffehandel, satte mig en stund på en soffa tio minuter innan jag gick till jobbet.

Det blev en sammanfattningsvis bra dag och jag hann att dricka kaffe med Therese och Solveig. Eftermiddagen blev ganska så lugn, jag räknade kassan som blev till glädje även idag😀

Magnus hämtade mig när jag slutade och vi åktee och tankade innan vi åkte hem.

Bilen är tillfälligt fixad och jag känner mig oerhört tacksam för Magnus arbete💋Jag måste köpa en annan lucka och lacka om den.

Jag lagade kvällsmat medan Magnus tvättade av bilen, vi åt och nu sitter vi och kikar på ett avsnitt av Lie to me. Jag ska hämta Flisan kl 22 i byn och efterdet bir dem månyoga🤪

Jag känner mig något piggare i kväll, hoppas det håller i sig.

Vi ska ju snart ha lilltösen här en vecka och det brukar ta en del på krafterna..

En varm skön dag och ni som har semester kanske har badat och kopplat av och vi som jobbat kämpar på..

I morgon blir det ingen blogg utan jag återkommer på lördag👍

En god natt önskar jag er alla, kram😘