27. jun, 2018

En viss fetisch

Mycket riktigt tror jag nästan alla har en viss fetisch och för är en utav dem skor😀Känns ändå rätt ok eftersom skor är något vi behöver i allafall vissa delar av året, juts nu är det ju underbafrt att kunna njuta barfota.

Var ute en på stan efter jobbet idag igen och gick upp på Commerce till en skoaffär och det gick ju bara inte att motstå denna sko🤪

Gula, röda och bruna och de gula provade jag först men efter som jag ofta eller nästan alltid köper skor och väskor i brunt så kände jag att för säkerhets skull behövde jag prova de bruna innan jag övertalade mig om att de gula var snyggast.

Glad i hågen gick jag tillbaka till jobbet och visade upp mitt KAP!

Varmt är bara förnamnet, 29 grader har Skövde bjudit på idag och enligt mitt tycke är det något för varmt för oss som jobbar, helt ok attt ligga vid en strand eller aatt vara på sjön. Kvällarna blir ju fantastiska och yoga ute blev det även i kväll.

Tänk i morse försov jag mig och det har nog hänt någon gång mer i livet men idag alltså blev det till att sno mig.

Jag vaknade runt 06 och besökte damrummet men lade mig igen och tänkte vila en stund till. Sagt och gjort med jag somnade om och vaknade 8:20😙

Rapido- det blev en väldans fart men allt gick som smort.

Man har ju sina rutiner och då flöt allt på. Frukost till de små och jag själv, bädda, duscha lite småfix och pratade med Flisan om dagen, 9:25 satt jag i bilen inte alls stressad..älskade VIVA💋lugn som en filbunke.

Det blev en förmiddag med mycket att göra och Therese kom efter 14 och då var jag både hungrig och trött. det var nämligen en bra kassa redan då och vi har ju rea..

Jag slutade 16 idag och tog mig alltså ut en runda idag igen och hittade de solgula skorna, de ska få följa med mig nu i sommar på div utflykter och äventyr🤪

När jag kom hem var det två små flickor som blev lyckliga.

Skönt att sluta 16 och komma hem tidigt, detta var absolut vad jag behövde.

Jag vattnade inne och ute, grejade med torr tvätt, rensade i skåpen uppe i stora toaletten och plockade i ordning, jag fick massor gjort och det kändes som om det var evigheter sedan jag både hade lust och tid att greja hemma.

Jag åt kvällsmat, knäckebröd, ägg och sill ute på altanen i skuggan och efter det damsög jag hela nedervåningen- välbehövligt, yes.

Magnus kom och han var sen hem idag.

Jag gick ut och gjorde kvällsyoga och jag måste bara få tala om att kvällar som denna och denna i går och antagligen den i morgon , de vill man konservera och plocka fram i november🤪

Strax är jag klar här och ska in till Skövde och hämta Flisan, hon jobbar idag och det har varit massor att göra, fotboll och vackert väder och utecafé så ni kan tänka er..

Den här dagen lägger jag i mappen bra dagar och sparar i mitt arkiv.

Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll.

Nu blir det en biltur i den ljusa ljumma natten...natti natti😘