22. jun, 2018

Härlig gemenskap

Mätta och belåtna, lite lätt frusna har vi nyligen avtackat Ingemar och Suz efter en mycket mysig dag och kväll tillsammans. Ungarna åkte i eftermiddags vidare till lite olika evnemang.

Nu har vi gått in och satt oss i TV-rummet, tänt några ljus för kvällen är inte så ljus. Dagen har verkligen varit växlande med rikligt med regn mellan varven. Vi är alla nöjda och tacksamma för en fin dag tillsammans💋

Vaknade strax efter 3, upp på toa och därefter låg jag och skruvade på mig ett tag innan jag somnade om.

Jag gick upp vid halv 8 och pysslade igång frukosten och satte på en maskin tvätt.

Signe var lite piggare att äta idag och det kändes bra😀

Magnus gjorde färdigt sitt projekt med nät runt huset så att inte Ada rusar omkring och jagar grannens katter, jag fixade i växthuset och möblerade och dukade klart.

Flisan skulle iväg i till stan och jobba och jag skjutsade in henne, när jag kom hem var det dgas för div förberedelser.

Jag plockade upp potatis och tvättade dem och satte en gryta på kokning.

Heidi och Carl kom först, de hade jordgubbar med sig, Carl fixade klart dem, därefter kom mor och far.

Gabriella, Eddie och Edvin kom och Magnus satte igång grillen och grillade ett par kilo korv och mina rara söner anammade detta med öppna gap🤪

Suz och Ingemar kom med sill, gräslök och div tillbehör, allt dukades ut när potatisen var klar.

Så lagom av allt, så gott, ömsom sol och mörka moln som påkallade om regn, mängder av flugor ja..en trivsam midsommarmiddag😀

Det blev jordbubbar i mängder, glass, grädde och gott kaffe, allt tog slut- helt soprent, sådant älskar jag- matfriskt umgänge.

Mina ungar åkt vidare och mor och far bröt upp även de.

Vi som var kvar plockade fram spel, vin och tände ljus.

Jag hämtade Flisan inne i staden kl 20 och när vi kom hem var hon med på en spelrunda innan hon lämnade oss att leka färdigt.

Strax före 22 rundade vi av och det kändes alldeles lagom, alla var vi nöjda.

Nu har vi kikat klart på en film som var rikitg ruskig- Django, usch vilken hemsk film😥 jag smygkollade bara när jag bloggade, inget för mina ögon alls.

Hoppas ni haft en fin dag med det ni önskat, ni som plockat blommor önskar jag all lycka med era drömmar om kommande prinsar..❤

Natti natti i midsommarnattens magi..