Onsdag 20/6

20. jun, 2018

Mätt, ja kanske lite för mätt med tanke på att jag inte brukar äta så ordentligt på kvällarna men gott var det😀 La Classe, -Beauty & the Beast och DirektOptik har varit ute på AW och i kväll var det räkfrossa, ett uppskattat initiativ av Anna-lene👍

Nästan blå himmel när jag vaknade kring 7 tiden i morse. Kände mig ganska så utvilad och det var ett tag sedan sist. Jag låg kvar och drog mig en halvtimma innan jag gick upp och startade igång dagen.

De små fick mat och tyckte nog att det gick något bättre med Signe i morse. Skendräktig den stackarn och detta är ju jobbigt även för oss andra med hennes eviga pipande och gnyende.

Magnus kom upp han med och vi åt frukost tillsammans, efter det satte jag fart med bädda och dusch med efterfix, kl 8:40 var jag på väg in till Skövde för ett möte kl 9:00 på Rådhuscaféet.

Det blev ett trevligt känslosamt möte och olja och Viva kommer att göra susen på sikt💋

Direkt till jobbet efter detta möte och förmiddagen bestod av kunder som letade klänningar till midsommar.

Therese kom och vi fick några timmar tillsammans och när hon gått hem var det lugnt ända fram till efter 17.00

Solveig kom och även Therese och vi hjälptes åt att stänga butiken.

Vi gick ner till Pitcher´s där ett bord var bokat åt oss.

Det blev ett par goda och trevliga timmar 🤩så roligt att träffa lite nytt folk och byta erfarenheter och tankar kring vår gemensamma arbetsplats (city) mm.

Vi rundade av vid ca 20:00 och jag skjutsade hem Therese innan jag åkte hem till Djursätra.

Flisan har varit ledig idag och haft en slappardag hemma, Magnus har varit ledig och grejat hr hemma på gården med diverse, nu är det midsommarfint😀

Det regnar, jag sitter med ett öppet fönster här nere i det rosa musikrummet. Så mysigt och rogivande att höra hur regnet riktigt susar ner mot buskarnas blad. Lite mörkt här i kväll och jag har tänt fönsterlamporna (det var längesedan) och tänt ljus, MYS❤

Nu ska jag runda av här och leta på blocket efter en cykel åt Flisan, hon brukar få låna en av vår ena snälla granne men det är ju inte alltid som det funkar.

I morgon börjar jag vid lunch, jag ska midsommarhandla och jobba.

En regnig dag där jag mest känt mig frusen större delen av dagen, ska bli skönt att krypa ner snart.

Hoppas ni haft en bra dag och en skön mysig kväll, det har jag och jag lägger den här dagen till mappen BRA-dagar🤩

Godnatt gott folk, kram😘