19. jun, 2018

Planering pågår..

Även om det blåst nästintill höststormar idag så är det strax midsommar och planering pågår..

Dagens bild är från förra årets midsommar, detta år kommer det att bli liknande tillställning i sin helhet😀tror dock att vädret kommer bli aningen kyligare så jag är glad att vi har lilla paradiset.

Vaknade i morse när Magnus gick upp och efter det somnade jag om men först efter en timma ca, så detta resulterade att jag i kväll på mitt Zinzinomöte gäspade mig igenom största delen🤔

Frukosten i morse bestod av ett perfekt kokt ägg, en rostad macka med havssalt och massor med grönsaker på och till detta en kopp kaffe-mums. Signe gnölade som vanligt och var trulig och fick i sig 80% till slut. Ada gluffsade i sig snabbt i vanlig ordning.

Yoga hade jag planerat in efter detta men jag var tvungen att lösa en del med Zinzino så yogan fick skjutas på framtiden.

Bäddade och pratade med en trött lite Flisa, snodde mig för jag ville hämta ut våra pass innan jag började.

Sagt och gjort så hann jag detta och var endast 3 minuter sen..ingen som piskar mig längre för det😙

det blev en rätt så ok dag, jag och Therese fick några timmar tillsammans och det är skönt att juts ha några timmar med skratt, kundvård, kaffe, planering ja allt detta som det innbär att ha en arbetskamrat😀allt blir och är mycket roligare när man är två.

Jag låste butiken och gick på ett möte med testgenomgång med en mycket trevlig kvinna och efter det ytterligare ett möte på Scabdic med mina arbetskamrater i oljans värld.

Gäsp, gäsp.. efter mötet åkte jaghem och rörde i hop en avokadoröra och rostade två bitar bröd, stekte lite pytt till Flisan och Magnus höll oss sällskap.

Jag ska lägga mig nu och hoppas att jag sover all night long, ingen som ska upp i natt🙃

I morgon ska jag på AW med Direkt-Optik och La classegänget, DET ska bli superkul.

Hoppas ni inte blåst bort idag utan är närvarande och förberedda på i morgon.

Ägnar en tanke på några stycken som jag inte hunnit träffa på länge, ni finns i mina tankar och det är ju tanken som räknas..ni vet ju..❤

Kram och godnatt😘