Torsdag 14/6

14. jun, 2018

I dag har Flisan samt tusentals ungdomar slutat skolan och har ett långt och härligt sommarlov att se fram till, vädermässigt sett kanske det känns som om halva sommaren redan varit men så är icke fallet, HELA sommaren är ju kvar🤪

Segt i morse.😥 Vaknade 4.20 av att en liten insekt med 6 ben och fasettögon, oftast svart väckte mig med sitt surrande och envisa uppträde. Detta genererade att jag i princip inte somnade om så jag har varit ganska så trött idag. Var ju inte trött i går kväll utan satt uppe och skrev och grejade till strax efter midnatt, så i kväll blir det sängen efter att jag är klar med detta avsnitt.

Det blåser upp till oväder känns det som och här i Skövde har vi studenter som ska springa ut mot nya mål och vi får hoppas att natten klarnar upp.

Frukost med Magnus i morse, han har varit ledig men valde att gå upp då det blev allt för trångt i sängen med alla flickorna. Flisan vaknade halv 7 och var lite mammig, hon fick givet knö sig ner 💋

Två av hennes bästa vänner ringde och kom hem till oss, de gjorde sig i ordning och åkte in till skolan.

Vi och de små satt i morgonlugnet ute på altanen och det var relativt behaglig temperatur, jag vaknade till och kände mig pigg vid kaffet.

Bädda, duscha- detta återkomande morgonfix🤪efter det bar det av in till Skövde och commercetaket fick bistå med parkering även idag, men i morgon ser det ut som det går att köra in på gården igen👍

Helt ensam har jag varit i butiken och i hela lokalen idag, ja självklart har det varit kunder men de andra har varit lediga för div avslutningar mm.

Byggkillarna höll på utanför "min" dörr och nästa vecka gräver de upp den biten, det är bökigt, stökigt och tröttsamt deras arbete men det kommer att bli fint när det är klart.

Dagen blev intensiv och full upp. Jag lämnade kunderna en liten stund och hämtade en sallad hos grannen. På stående fot fick jag i mig lite mellan varven, 15:40 satte jag mig en kort stund, då var det bara en kund i butiken.

Dagen gick verkligen fort och det var att göra fram till halv 6 ca, då han jag med lite pappersarbete😙 pratade även med larmkillen som bokade in att komma i morgonbitti kl 8, detta innebär...ja att jag ska vara på plats då.

Trött men nöjd låste jag, räknade kassan och åkte upp till ICA Kvantum och handlade, efter det åkte jag hem.

Så skönt det var att komma hem, Magnus hade varit ute och påbörjat bygga på det staket vi ska fortsätta med även vid sidorna av huset så Ada inte springer fram och skäller på grannbarn och katter, hon är en riktig gaphals och TAX!

Spaketti var jag sugen på och gjorde en god pastasås på lök, paprika, cocosmjölk, sambal,vin och buljong, chili mm, det blev lite lagom starkt och supergott😀

Efter maten hänngde jag upp köksmatta nummer 2, det var verkligen dags att tvätta dem, jag vattnade i växthuset och plockade med lite annat nödvändligt.

Nu har jag strax skrivit klart detta avsnitt och tänker göra kväll.

Hoppas ni alla haft en bra dag oavsett avslutning eller arbete😀

Jag har planerat inför midsommar och morgondagen som kommer bestå av arbete och bingo i Axvall på kvällen med några av mina barn, det ska bli mysigt.

Nej nu ska jag besöka damrummet och lägga mig, natti natti😘