Onsdag 13/6

13. jun, 2018

Idag firar jag med ett glas rosé😀

Fick ett mail, ett BC mail att vara stolt över så i kväll firar jag med ett glas rosé-

Att rädda en liten skalbagge från en säker död ur hundarnas vattenskål det är lycka för mig❤

Att släppa ut en humla som febrilt försöker ta sig ut från ett stängt fönster är lycka för mig❤

Att rädda en dagsslända från uttorkning så den åtminstonde får leva sin dag, det är lycka för mig❤

Att se solen sakta sänka sig ner bland grantopparna ger vetskap om att den ånyo kommer att stiga upp på andra sidan om några timmar, det är lycka för mig❤

Om man stannar upp och reflekterar över tillvaron finns där så mycket att vara tacksam över, så mycket att vara lycklig över- bara man kan se det lilla, det enkla,för det är just det som gör oss lyckliga- inte det stora dyra överdådiga.

I morse vaknade jag strax efter 6, kändes ändå rätt så ok, relativt utsövd. Jag låg kvar en timma , vilade lite och funderade lite..har endel att fundera över😙

Både Signe och Ada låg kvar i morse de slöfockarna, men när jag öppnade kylen och plockade fram maten då blev det fart på Ada.

Att Signe krånglar med frukosten det vet ni ju vid det här laget och jag lägger inte så mycket vikt vid det längre. Hon mår ändå bra och allt annat funkar..

Jag väckte Flisan, åt frukost ute, släppte ut de små, vattnade tomaterna, duschade, bäddade, gick ut en längre runda med de små och Flisan hängde på💋

En ljuvlig morgonpromenad som doftade SOMMAR.

Två par bruna ögon såg vemodigt på mig när jag låste dörren, men jag LOVADE  att komma tillbaka, snart.

Vi åkte in till Skövde, Flisan gick till jobbet (rådhuset) och köpte kaffe åt oss, jag startade med att dammsuga och fixa lite innan jag öppnade.

Det blev en fantastiskt bra dag, både jag och Therese var så nöjda med allt och det var verkligen fullt upp ett par timmar😀

Vi delade en sallad som vanligt, jag fick mitt mail som jag visade Therese, vi hann ta en kopp kaffe i lugn och ro samt hjälpa flera kunder med lyckade inköp.

Det ösregnade under eftermiddagen och det var så skönt att höra och se..

Nöjd och belåten stängde jag butiken, kassan lämnade jag till morgondagen.

Jag åkte hem och det var underbart att komma hem. Ada och Signe blev så lyckliga. De fick mat, blev utsläppta, jag vattnade tomater och paprikor, därfter plockade jag med lite tvätt.

Magnus kom hem och jag värmde maten jag lagade i går, faktiskt än bättre smak på det idag, MUMS.

Vi såg på två avsnitt av Lie to me efter det att jag hängt en maskin tvätt, fyllde på mitt glas med rosé och njöt av kvällen.

Magnus var trött efter dagens kneg, jag satte mig i musikrummet och har nu strax skrivit klart dagens avsnitt.

Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll.

En god nattsömn önskas😘