12. jun, 2018

Med känsla

Lite kyligare nu i kväll än kvällarna innan regnet. Jag kom nyligen in efter en runda i kvällssolen md de små och det var ljuvligt att komma ut en svänng efter att ha stått inne hela dagen. Förstår sydlänningarna att de har ett par timmars siesta, dels för vila och dels för att ta vara på dagen.

Visst önska man att det gick att stoppa tiden nu, snart är det midsommar och då sägs det att det vänder och vi går mot mörare tider, förvisso är det ju så men det är ju inget vi märker av på länge än😀Tycker folk i bland bara gnäller och tänk, de flesta har väl flera veckors semester dessutom, inte jag i år heller men jag försöker ta vara på de stunder jag får och kan och jag är glad för det.

I morse var det skönt att ligga kvar i sängen en stund, lite sömnig och småseg. Ner i köket och fixade frukos runt halv 8 och Signe krånglar fortfarande meed maten. Jag frågade veterinären och som ja tänkt hela tiden att så länge hon verkar må bra och allt annat r som vanligt så är det ingen fara, kan vara värmen kanske..

Magnus var trött i morse och undra på det närr han hade ett 15 timmars pass i går stackarn.

Jag duschade efter Flisan och vi gjorde oss klara och åkte in till staden för att göra nya pass. Vi ska ju flyga till Finland och då behöves det. Flisan hade heller iinte en giltig legitimation, den hade gått ut nu i April såg vi så det beställde vi också.

När vi var klara skjutsade jag henne till skolan och jag åkte till commercetaket och ställde bilen där idag, det lär nog bli så den närmaste vecka i alla fall, ja säkert minst 2 veckor om jag har otur. De bygger ju om gatan utanför så därför kommer vi inte in till baksidan och våra parkeringar🤔

Dammsuga var nödvändigt efter gårdagen och jag hann klart precis till 10.

Det blev en trevlig dag med glada kunder och Therese och jag fick några effektiva timmar tillsammans💋

Eftermiddagen blev lite lugnare men jag sålde dagens sista klänning 18:03.

Jag stannade till på Sörboden och köpte paprikor därefter åkte jag hem till mitt älskade hem.

Magnus var ute och byggde på soldäcket och Signe och Ada ver med honom ute, de blev lyckliga när jag kom.

Vegansk färsgryta med mycket chili det blev pricken över i den här dagen. 😀

Om en liten stund ska jag hämta Flisan uppe byn, hon kommer med buss från Skövde.

Solen sänker sig och går sanrt bakom granarna långt där borta bortom fälten. Det ger ett gyllene sken som är olika för varje minut, vackert.

Gör väl tidig kväll i dag med, mycket på jobbet och det tröttar.

Med känsa har jag ventilerat en del idag, det kändes både nödvändigt och viktigt för oss alla, man kan inte bara acceptera..

Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll, en god natt till er alla😘