8. jun, 2018

Då blir jag bara kär

Kvässolen sänker sig över fälten och dess strålar letar sig in och färgar allt som den berör i det vackraste guldskimmer man kan tänka sig. ❤Jag sitter i det rosa musikrummet och har hällt upp ett glas rosé och ska här och nu delge er min dag. Den har vart omfattnade med oerhört lugn och behaglig, jag har just nu en bekväm sinnesfrid som fyller hela mig, helt perfekt faktiskt💋

Något för tidigt vaknade jag i morse men det gjorde inte så mycket för jag låg och vilade och filosoferade.

Jag smög ner till köket efter en stund, tänkte att Magnus skulle få sova vidae en stund till, vet han beehövde sova lite till.

Ada kom med mig ner och som tur var är ju Signe aldrig med ner utan hon behagar komma när hon ljudet från skålen mot köksgolvet, men idag skulle hon ju inte ha frukost då hon skulle till veterinären, alltså helt perfekt. Hon kom ner när det var dags att gå ut och kissa, då kom hon ner och satte näsa i vädret, det luktade ju mat🤩

Vi åt frukost inne då vi skulle i väg, jag snodde runt och fixade det sista inför fönsterpusarnas besök.

Vi kom iväg i god tid och var i Karlsborg kvart i 10. Signe sövdes och vi gick ner till stranden under tiden. (Signe skulle ta bort tandsten)

Det var faktiskt lite småkyligt men värmen kom..

Efter dryga timma var Signe klar och vi kunde vända hem igen.

Magnus åkte in till Skövde för att möta upp Amanda på stationen och jag åkte hem med de små och inväntade de andra. Jag bar in en dåsig liten tax, så ynklig och sårbar😥

Jag hann att plocka tillbaka allt i alla fönster. Amanda slängde sig runt min hals, hon blir större var gång jag ser henne, snart har hon växt om mig.

Ett besök på skövde kontorscenter för inköp av kaffe, ja ni läste rätt samt lite prisetiketter mm, därefter ner till city.

Det var lugnt läge på jobbet, Therese hade kund när jag kom. Vi hann att dela på en sallad och prata lite, gå igeon nästa veckas planering inna hon slutade. Solveig kom strax därefter, jag hann att märka om lite varor.

Så blev klockan 15 och jag gick några ärenden på stan innan jag åkte hem.

SÅ skönt att komma hem lite tidigare än 18.45😀underbart och jag kikade till signe som blev så glad för min ankomst.

Underbart att se så bra ut, rena superlyxen att komma hem till välputsade fönster.

Magnus och Amanda var ute och de åkte och badade strax därefter.

Bilen behövde tvättas så det blev projekt ett och därefter

bar jag ut Signe på verandan och hällde upp ett glas rosé, satte mig med näsan vänd mot solen, så njutbart denna stund, då blev jag bara kär💋kär i sommaren, kär i stunden som sådan, kär i livet och nuet.

Middag skulle vi ju ha och eftersom Amanda är lite petig med maten så fick det bli kyckling mm idag.

De var tillbaka när middagen varit klar i ca 10 min, timing-yes👍

Vi åt i skuggan på verandan och efter det gick vi ner till kvällssolen på soldäcket med vin, chips och choklad.

En timma i denna underbara sommarkväll, Amanda lekte med sin hästar och med Magnus drönare, den är riktigt kul för man kan ju fota med den och ta bilder över tomten mm.

Grannen kom förbi, han fick lite instruktioner över tomaterna som han ska vattna i morgon.

Vi gick in och plockade i ordning och Amanda satte sig med mig i matsalen och ritade hästar, jag satte mig här och Magnus satte sig för att kika på TV.

Signe har varit påverkad hela dagen, varit vinglig som Bambi och slö🤔nu fram åt kvällen verkar hon helt återställd.

Nu har den underbara solen gått ner och gett vackra färger på kvällshimlen, det är snart dags att bege sig en trappa upp och göra kväll. Flisan jobbar till sent och får skjuts hem vid ca 23, väntar in henne tänkte jag💋

I morgon ska vi alla upp tidigt, jag ska till jobbet och därfter med tåg till Lingehem till syster Anja, vi ska ha fruntimmershelg, de andra åker tidigare, Flisan jobbar hela helgen så hon kan inte följa med alls

Har ni haft en skön fredag? det hoppas jag allt och denna dagen lägger jag till handlingarna i mappen BRA-dagar.

Härmed önskar jag er alla en fortsatt fin kväll och en godnatt, kram😘