Torsdag 7/6

7. jun, 2018

Ja det tänkte nog den lilla humlan när den tryckte ner hela huvudet i mitten på Petunian. Jag satt och följde hur den undersökte blomma för blomma för att slutligen ställa sig på huvudet och lapa i sig- söt och gott😀

Satte min ute på soldäkcket med ett halvt glas rosé när jag kom hem, det smakade bra och det var ljuvligt att bara vara en liten stund, sedan kom den lille krabaten och fick min uppmärksamhet, men, det gjorde absolut ingenting alls💋

En dag i lugnets tecken generellt, både hemma och på jobbe, faktum är att hela jag har likosm aldrig kommit igång helt utan jag har nog gått på halvfart🤪känt mig seg och slö. nej. det är inga fel på mig men tror det kan vara nyttigtt att vara sådan en dag som det funkar att vara det.

Vaknade halv 7, kikade igenom min telefon och det var inget särskilt som hänt och det kändes ju bra.

En solig morgon som alltid nu för tiden, jag var ensam i sängen så när som på två brunögda töser som breder ut sig utan att ta hänsyn💋

Frukost, de små fick sin och jag kände mg inte alls hungrig som jag brukar så det blev bara en halv shake, ett ägg och en kopp omega3 kaffe- Heidis man Carl kaller det så (Zinzinokaffe)

De hade lämnat in ett bud till mäklaren idag men de ville ha 150 till så vi får se i morgon hur det blir, morr.😠

Efter frukosten duschade jag, Flisan var svårväckt idag och började sent så hon ville sova ett tag till.

Jag gjorde mig klar efter duschen, bäddade och packade in hundarna i bilen och åkte in till staden och lämnade hundarna hos min vän Marie.

Därefter åkte jag ner till city och fick åka runt halav innerstan då de bygger om den gatan som går utanför butiken. Denna vecka har de grävt upp så man ändå kan ta sig in till parkeringen men nästa vecka och de nästkommande får jag besöka Commercetaket igen.

De lägger ner värmeslingor och lägger ny gatsten, det kommer att bli fint när det är klart såklart men under tiden är det mycket buller och oväsen, dammigt och bökigt.

En lugn dag och den riktigt seeegade fram, det måste väl vara sådana dagar då och då men usch så långtråkigt det blir😥

Solveig kom och vi tog en kopp kaffe. Therese var ledig idag och jag låste kl 18 och åkte upp till ICA Kvantum och handlade havremjölk mm.

Hämtade upp de små som hade haft det hur bra som helst och så bar det av hem med ett kort stopp på Sörboden, ett paket från Alpnäring hade kommit.

Jag packade in allt från bilen, hällde upp lite rosé och gick ut till soldäcket, sneglade in till tomaterna som var i behov av vatten men tog en kvart i kvällsolen innan jag vattnade.

Ägg, sill, matjesill, röra av majonnäs, lök, rom och färska räkor, några bitar knäckebröd- detta blev kvällsmaten när Magnus kom hem, supergott.

Efter maten så gick jag lös på resten utav de fönster som jag hade kvar att torka ur inför i morgon, Skaraborgsstäd kom er ut hit och ska putsa🙃

Hej och hå, allt var färdigt vi 22 tiden och då hade en trött Magnus redan lagt sig, han har ju jobbat i dagarna tre så fult förståeligt att han var trött.

Nu har jag strax skrivit klart detta avsnitt, jag sitter och inväntar flisan som sak komma hem. I morgon ska vi med Signe och ta bort tandsten och därefter blir det till att jobba för min del.

Hoppas ni har haft en bra dag och en lugn kväll. Nu blir det ett besök i damrummet därefter sängen och sova.. natti natti😘