6. jun, 2018

Du gamla du fria

Sverigen nationaldag har varit en lugn dag både arbetsmässigt och på hemmaplan. Snart är dagen till ända och jag har tänkt att komma i säng något tidigare i kväll. Äventyr i går och det blev sent i säng, MEN det var det värt💋

Vaknade allt för tidigt i morse, en lätt frukost efter det att de små liven fått sin beskärda del. Magnus var på jobbet även idag, han fick en extra tur till Helsingborg.

Jag hissade flaggan och gjorde mig klar för dagen.

Satte på en maskin tvätt, satte mig ute och njöt i solen en stund och slumrade till, avkoppling- yes😀

En kopp kaffe till och därefter gjorde jag mig klar för dagen.

En lugn dag i butiken trots jippo på stan, men är det helgdag så klart att det märks av, folk är i sina stugor, på sjön och dyligt.

Några samtal fyllde min eftermiddag när jag kom hem, långpromenad med de små därefter lagade jag en smakfull grrönsakssoppa som blev så god.

Heidi och carl kom och vi t tillsammasn och Magnus kom i samma veva.

Nybo är en liten by som ligger ca 3 km i från Värsås, det är ett litet fint hus till salu och det åkte vi och tittade på efter maten.

En mysig trädgård men härlig natur på baksidan med massor av kossor i olika storlekar. Detta hus kan bli helt perfekt för Heidi och Carl.

Vi gick och kikade på poolen och pratade lite med vår vän Suz.

I morgon ska de ringa några samtal och sedan får vi se🤩

Väl tillbaka hemma startade jag med projekt städa/torka ur fönstren, fullt med spindelnät och allt mäjligt när man öppnar dem. Detta kan man inte göra under dagen när solen ligger på så kvällstid är perfekt.

Magnus grejade med bilen och nu ska strax i säng, han har åter en arbetsdag.

Jag ska nu hämta Flisan uppe byn vid bussen och därefter göra kväll, ny arbetsdag i morgon.

Hoppas ni alla haft en fin dag och ägnat lite tid åt du gamla du fria💋

Godnatt och sov så gott mina vänner, kram.