Söndag 3/6

3. jun, 2018

Just nu känns 250 kvm plus 100 till i biyta plus...helt onödigt. Skulle i nuläget kunna ha en etta med kokvrå🤪men, det vet vi ju alla att ingenting varar för evigt..

Sitter ut (såklart🙂på altanen och skriver, det har börjat blåsa en del en det känns bara skönt. Inte alls bra ur den aspekten att stor fara för gräsbränder föreligger och blåser det så..

Blå himmel och fågelkvitter tillhör vardagen nu och man har liksom tappat just den där känslan som man hade när vi var inne på vecka två och man var hänförd varje morgon som läget var så, nu har i allaflall jag blivit van och det känns liksom självklart.

Magnus gav sig av vid 7 tiden och jag valde att ligga kvar och dra mig en timma till, efter det gick jag ner till köket och fixade med frukosten till de små. Det fanns ett ägg till mig och jag släppte ut de små och åt frukosten ute.

Njuta och koppla av, ta hand om mig själv till viss del stog på agendan och det är så dagen har sett ut i stort sett, även jag behöver lite egentid att bara vara.💋

Jag rullade ut yogamattan när frukosten sjunkit ner och på morgonen och tidig förmiddag är det skugga vid växthuset och på soldäcket, helt perfekt👍

Mmm, så skönt skulle kunna ligga kvar hela dagen men nej, hade lite annat att göra. Jag tänkte tvätta undan veckans tvätt och så blev det.

Jag vattnade tomaterna, bäddade, drog för alla gardiner för att stänga ute solen, jag vattnade inomhus, målade naglarna duschade och efter det ringde jag Eddie och hörde hur det gick med hans flytt.

De små fick följa med in till satn och jag köpte fika och en sallad på ICA Norrmalm och åkte hem till Heidi och Carl.

Vi planerade inför nästa helg då vi ska till min syster i Linköping, jag bokade en tågbiljett då de andra åker tidigare, jag jobbar ju..😙

Efter det åkte jag hem och Ada och Signe är alltid lyckliga när de får följa med och lyckliga när de är hemma igen, precis som jag🙃

Mera tvätt och efter det tog jag fram lite dynor och handduk och lade mig i solen en stund. eftermiddagssolen är inte så stark utan att det till och meed kändes skönt mest tack vare blåsten, ja blåst kanske inte då men det var vind i allafall.

Heidi och Carl har hittat ett fint hus i Nybo strax bortanför Värsås och vi hoppas verkligen på tur nu😀det skulle vara mysigt att ha dem nära.

Jag spolade av bilen, vattnade tomaterna igen och kikade över mina planteringslådor, de små är inte så intresserade av promenader mer än nu kvällstid och jag förstår dem.

Flisan har nu kommit hem med ett litet kompisgäng och det rotas i kylen..🤪

Till kvällsmat gjorde jag en god smoothie, det var tillräckligt i kväll.

Nu mina vänner ska jag runda av här och lyssna på fågelsång några minuter innan det är dags för sängen. Jobbdag i morgon och möte efter det.

Hoppas ni hunnit njuta av helgen och slappat lite vid någon sjö kanske.

Godnatt och sov så gott, kram😘