29. maj, 2018

En underbar kvällsvy

Himmlen är underbart blå, nu har det hunnit bli mörkt under tiden som jag suttit här och skrivit. Det är öppet mest överallt då det nu är svalt och skönt. Jag har pysslat med lite Zinzinotest och det är alltid lika intressant. Tiden bara rinner iväg och nu har det redan blivit läggdags, igen😙

Strax ska även jag göra Signe sällskap och krypa ner. Magnus har lagt sig då han jobbar i morgon.

Kvällar som denna är så vackra, på den ena sidan av gården går solen ner i en rosa-lila himmel och på den andra sidan går månen upp i en himmel som blir mer blå för var minut, vackert alltihop.

I morse vaknad jag 7 och gick upp strax därefter. Magnus kom ner och gjorde mig sällskap och vi utfodrade gaphalsarn innan vi själva fick en stunds njuta ute på altanen💋

Lite yoga efter det och så dusch och fix innan det var dags för mig och en trött liten Flisa att bege oss.

Klart hon är trött och vill ha sommarlov med det tempot ligger inne med nu.

Vi tog en Latte på rådhuset innan jag gick till jobbet och Flisan till skolan, njutbar avkoppling och vi bestämde att vi ska gå och fixa pass på torsdag morgon👍

Flisan gick till skolan och jag gick till jobbet och pratade med grabbarna på gatan som spärrrat av lodrätt helaa gatan och det ska nu renoveras/restaureras i 4 veckor minst så det lär bli en del oväsen🤔men det kommer bli bra när det är klart så det är värt det.

Det blev en bra dag i butiken. Therese kom och det var mysigt att se då det kändes som allt för längesedan. Solveig kom och hon var gullig och sattee på kaffe åt oss som vi hann att sörpla i oss mellan kunderna.

Jag hade en del samtal och mail att rodda i och på min lunc åkte jag ner till grönsakhuset och handlade inför morgondagens köravslutniing som ska hållas här ute på Djursätra.

Tillbaka i butiee gick Therese hem och även eftermiddagen blev god.

Magnus kom ner med ett superlångt piasavakvastskaft som ska bli gardinstång i butiken, efter stängningsdags målade jag det och Magnus fyllde i några ställen där det behövdes  mer tapetklister😙

Vi käkade kvällsamt på MAX, salladswrap och därefter åkte vi hem och gav de små kvällsmat.

Heidi kom, hon var trött efter ett par intensiva dagar i Stockholm. Hon tog med sig Wera hem och särskilt Ada var nöjd att allt blev som vanligt igen.

Magnus har nu lagt sig, Flisan med och jag ska strax göra dito. En rolig men intensiv dag är att vänta med ett fortsatt sommarväder. Nu vattnar jag tomaterna morgon och kväll.

Jag har strykt undan, vattnat allt både ute och inne, budgeten för 18/19 är snart klar och jag är nu strax klar för sängen.

Hoppas ni haft en fin dag och en njutbar afton.

Den här dagen lägger jag i mappen BRA-dagar.

Natti natti /kram😘