Torsdag 24/5

24. maj, 2018

Då var det kväll här på gården och övriga landet. Solen har gått ner lika vackert som i går och jag kan konstatera att kvällar som denna är underbara😀

Jag har varit ledig idag, har fått massor gjort och nu är jag så där skönt trött, sömnig och känner att jag behöver sova.

Vaknade 6.30, låg och drog mig till halv 8. Magnus hade åkt till jobbet för flera timmar sedan så det fanns gott om plats i sängen.

Sommaren fortsätter och det var längesedan vi svenskar hade en så varm och tidig sommar.

Frukosten åt jag ute såklart och så även Signe, hon ville ut direkt idag.

Jag skulle möta upp mor på KSS och stötta upp när hon skulle till röntgen. Det var sk "drop in" så det gick faktiskt riktigt snabbt så 15 minuter senare var vi klara.😀

Pappa mötte och efter det åkte jag ner till jobbet och drack en kopp kaffe med Therese.

Så en tur på stan, köpte lite kläder till Magnus, Panduro hade klarlack som jag behövde, bolaget hade det vin jag ville ha.

Jag besökte ICA Kvantum och köpte allt annat vi behövde, därefter till galda Rusta och köpte tapet och färg till provhytterna på jobbet🤩Det kommer bli jättefint.

Jag hämtade ut kaffe mm på Sörboden och så äntligen var jag tillbaka hemma.

Hem ljuva hem. De små blev så glada, vi gick ut i trädgåren och jag kikade in soldäckeet, det kommer att bli så bra.

Jag packade ur allt från bilen och lade allt på rätt plast. Så värmde jag soppa och efter det satte jag mig ute en timma i solen, riktigt skönt och fakstiskt inte för varmt.

Det blev dags att fixa lite inför ett möte här hemma och de var punktliga. Trevligt folk med intresse av oljan och när mötet var klart kom Magnus strax därefter.

Vi åt kvällsmat och tog ett glas rosé på den solvarma trappen och efter det satte jag mig här för lite admin och testkoll.

Nu känner jag att det är dags att lägga mig. En ny arbetsdag i morgon och värmen fortsätter..

Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll.

Natti natti/kram😘

PS. dagen bild är en på min fina porslinsblomma som står i blom nu med söt välsmakande honung, den är lika gammal som jag.