Onsdag 23/5

23. maj, 2018

Min hallon/blåbärskaka tog slut så när som på en bit, det känns bra😀Kul att baka och att det uppskattas. Jag är ju med i fikagruppen i min fina kör och i kväll var det "min tur" att greja.

Nu i kväll övade vi inför den kommande konsert som vi ska framföra på Skövdes matfestival i augusti, det blir kul, det brukar vara mer än fullsatt i den stora kyrkan nere i stan.

Vaknade 04:15 i morse, grrr. det kan ju tyckas vara onödigt tidigt men så blir det i bland när man har mycket omkring. Konstigt nog har jag inte varit så trött idag, somnade nog om en liten stund efter 6..

Magnus har varit ledig och jag smög upp för attt inte väcka honom. De små flickorna har inte lärt sig smyga än så när de rusade ner till frukosten så vaknade även han😙

Äggen blev HÅRDKOKTA idag😮det gick ju att äta men..

Frukost ute, sommar sommar, ljuvligt.

Jag duschade och gjorde mig klar och begav mig in till Skövde.

Jag satte mig i solen på uteserveringen på restaurangen brevid vår butik. Lite admin med Zinzino innan mitt vanliga arbete.

Då jag skulle på kurs under eftermiddagen så blev det enbart några timmar i butiken idag men jag hann med det som skulle göras ändå. annons till åretss turisbilaga är klart och ny skylt till vår gatupratare.

Kunder att ta hand om och vid lunchtid kom Solveig som redan varit på sin kurs och Therese kom och vi delade på en sallad som alltid inna vi begav oss till kursen.

Det var en bra kursledare, trevligt folk och timmarna flög iväg.

När dagen var klar gick vi till vår butik och hälsade på Solveig innan vi mötte Flisan på Rådhuset och tog en kall alkoholfri drink.

Det är så mysigt att sitta där och sorla i värmen en stund. Vi mötte några vänner från en annan butik och vi planerade in AW midsommarveckan med dem, KUL😀

Så blev det dags att bege oss till Hentorp och sjunga. Jag och Therese fixade klart fikat innan vi sjöng.

En härlig övning och 21 var vi klara och jag skjutsade hem Therese och så bar det av  kvällsolen till mitt älskade Djursätra.

En så vacker himmel..hör och häpna, det har kommit en regnskur lokat här på gården idag. Jag ringde hem under em och Magnus sa att det regnade och jag ifrågasatte vad han menade🤪men det hade kommit en skur. Han höll på att lasera golvet/soldäcket när det plötsligt infann sig ett regnmoln- ett naturfenomen i nuläget.

Nu är det strax läge för sängen återigen. Jag är ledig i morgon från butiken men har några få åtagenden samt att handla lite som behövs. Ska göra en bön och linsgryta med cyrry, det ska bli gott🤩MUMS!

Hoppas ni alla haft en fin dag och en sommarskön kväll.

James Blunt är en favorit och MORR att jag inte hade tid att åka till Stockholm denna kväll, men kanske nästa gång..

Natti natti/kram😘