Lördag 19/5-söndag 20/5

20. maj, 2018

Två underbara ställen att vara på. Två ställen som ligger mig varmt om hjärtat, båda har berikat mina sinnen denna helg, jag känner mig trött, nöjd och oerhört tacksam att ha så fina vänner, tacksam att att ha ett ställe att bo på som jag har, tacksam att jag fick möjligheten att bo i Garn ett par år och vad det kom att generera i sin tur på alla vis💋

Jag har nyss satt mig uppe i Tv-rummet, ville inte gå in men jag hade en del att bestyra. Jag har planterat om en porslinsblomma som just var i behov av omplantering i säkert ett år minst, jag har plockat in all torr tvätt som låg i drivor på bänken i tvättstugan, jag har röjt upp i köket efter dagens hälsomöte och innan dess var jag ute och rensade upp i de två rabatterna som vi har på framsidan av huset.

Men vi börjar med gårdagen/Lördagen

Efter frukosten lagade jag soppan till söndagen, jag gjorde jag mig klar för avfärd in ti jobbet efter det. Signe ställde sig överst i trappan och kikade efter mig när jag kom gick ner. Jag tog på mig mina smycken mm, då kom hon ner och satte sig på entrémattan och sneglade ledsamt på mig, jag mådde nästan dåligt när jag stängde dörren.

Jag öppnade butiken och det var en del att göra fram till lunchtid. Solveig kom, jag köpte fika åt oss och vi teestade den nya fina perkulatorn som jag köpt åt oss, gott fika och trevligt sällskap😀

Det blev lugnt i butiken, jag åkte hemåt.

Heidi och Carl var på intåg. Jag satte mig ute i solen en stund. Magnus kom hem efter sitt arbetspass, Heidi, Carl och Wera kom och de hade köpt med sig lunch.

Magnus och jag gjorde oss i ordning och kom i väg i tid👍

Två timmar senare såg gården, den ligger så vackert i Forshälladalen.

Prosecco med jordgubbar som välkomstdrink, massor av prat och avkoppling, en underbar eftermiddag/kväll med god mat, dryck och sällskap.

Vi kom i säng innan midnatt, jag somnade direkt.

Frukosten på veranadan med en gigantisk utiskt, härlig frukost, vi lämnade Garn vid 11.

2 timmar senare var vi hemma igen med två stopp. ett på Granngården för inköp av uteväxter och ett på Rusta där jag kikade på tapet till jobbet.

Väl hemma var det två små älsklingar som blev lyckliga när vi kom hem❤

Vi grejade med plantering, Magnus hissade flaggan och klippte gräset och jag förberedde sopplunchen.

Folket kom, det blev ett par trevliga hälsotimmar i ett underbart sommarväder.

När vi blev ensamma igen blev det projekt trädgårdsfix samt lite av varje som inne som legat i träda.

När allt var klart satte i oss och åt kvällmat på soldäcket utanför växthuset och det var skönt att koppla av en stund efter en trevlig men intensiv helg.

Nu ska jag strax hämta upp lilla Flisan som gjort ett långpass på Rådhuset.

I morgonbitti ska jag vara tidigt i Skara och träffa kollegor, det ser jag fram till😀

Hoppas ni haft en underbar helg och att ni får en fin start på den nya veckan.

Lägger den här helgen i mappen BRA-dagar.

Godkväll och godnatt/kram😘