Fredag 18/5

18. maj, 2018

Hej och hå, vilken dag🙂Så fullspäckad med allt möjligt så det hade räckt för 2 eller kanske 3 dagar, ska bli skönt att åka till Uddevalla i morgon em och få lite luftombyte en kväll.

Magnus harv lagt sig, Flisan har åkt till vänner, jag sitter i TV-soffan, Ada liggger och sover brevid mig, Signe har lagt sig i min säng och väntar. Nu ska jag delge er min dag innan jag ska i säng.

Som sagt en intensiv dag må jag säga och kassan blev riktigt bra och det känns alltid toppen💋

Vaknade halv 7 i morse, somnade om efter ett toabesök, faktiskt riktigt skönt att somna om en stund. Det är något som har kommit på senare tid en att jag just tycker så.

Ada ville allt att jag skulle upp, hon tog sig ner på fårskinnsfälletn och satt och ifrågasatte mig så pass att jag beslöt mig för att gå upp, hon ville ut. Inte för att det var panik med att kissa utan hon ville ut😙

Flisan var ju hos kompis, Magnus var på jobbet. Sedvanlig frukost till flickorna och själv åt jag frukost på altanen i morgonsolen.

Livet på landet, trallalallalla..

Dusch och fix, igen yoga då ryggnen inte är bra, bädddade, klädde mig och tog en runda med de små i bara skjorta och det var faktiskt kyligt😮inte nått man är van vid precis..

Jag lät altandörren stå öppen så det kunde ha tillgång till ute, det var uppskattat, Signe bredde ut sig i solen.

Jag for in till jobbet, tänk vad pengar jag spar nu när jag inte behöver betala perkringsplats🤩

Anders på SLA- vår tidining för Skaraborg kom juts som jag ställde ut skyltarna. Vi prataded annonser för kommande projekt, det kommer att bli ett bra samarbete👍

Kunderna strömmade till, telefonen ringde, vår butiksanvariga var pratsjuk, det kom paket med varor, paket som skulle skickas i väg, lite annat som jag tänkt jag skulle ordnat med idag men som jag fick skjuta upp- en hektisk men rolig förmiddag och timmarna rullade på.

Solveig kom in med info som jag bett om, Therese kom timman innan jag skulle gå hem.

Fick ett samtal att vår inventering inte var komplett, det fattas lite info om varor som kommit till butiekn i Maj men fakturan hade kommit i april, det kan bli rörigt då. det skulle kommit info/mail som skulle vara löst under dagen.. HJÄLP tänkte jag då jag strax skulle gå hem..men det kom inget mail under eftermiddagen, det var verkligen skönt..PUST!

Jag åkte raka vägen hem när jag slutade 15, jag kom iväg 10 min sent. Väl hemma var det små glada vovar med viftande svansar❤underbart att koomma hem.

Jag släppte ut de små helt och hållet. Jag sopade av sodäcket vid växthuset, lade ut några dynor och intog ryggläge och somnade direkt💋SÅ skönt.

Magnus kom hem, jag hörde med Flisan hur hon skulle hem, jag och Magnus åkte in till Elgiganten och investerade saker för Grimmevids räkning- ny damsugare, perkulator till butiken samt en våg, vi har slitit ut den förra🤪

Jag gick till Willys och handlade grönsaker inför söndagens hälsomöte.

En sväng ner till staden, hämtade upp en älskad dotter, besökte bolaget och åkte därefter hem.

Flisan hade bråttom då hon skulle iväg igen, hon ska jobba i morgon och det är enklare att sova hos kompis när vi jobbar och inte kan skjutsa till bussen..vi ska fixa cykel..Heidi ska bara köpa ny först.

Magnus spolade av min bil som var full med pollen som alla andras. Jag torkade av det värsta på möblerna utanför och inne i växthuset, jag lagade middag, vi åt och det var verkligen gott.

Amanada ringde och ville komma hitt men vi jobbar ju, hon såg dock inte något problem med det, stackars lilla tös, tänk om samhället kunde SE hennes situation och hjälpa henne..

Kvällen kom och nu är mörkret på intåg, jags ska strax runda av här och besöka damrummet och göra kväll. Hoppas ni haft en bra fredag och en skön kväll.

I morgon är det Pingstafton, jag och Magnus jobbar men jag bytte pass med Solveig så vi kan komma iväg lite tidigare till Uddevalla😀

Nu trillar ögonlocken ner..så..jag säger godnatt ooch sov så gott mina vänner.

Ingen blogg i morgonkväll- lite ledigt generellt men återkommer på söndag med allt om helgen.

Ha en fin helg nu och en god natt😘/natti natti