Måndag 14/5

14. maj, 2018

En så härlig sommardag det varit, vädret är njutbart och den tidiga sommaren gör folk glada och motiverade till förändring.

Idag har jag varit ledig och jobbat med oljan och städat på Solbacken, har allt hunnit njuta en stund också😀

I morse när jag vaknade var jag utvilad och det var längesedan jag kände den känslan. Inte vet jag vet jag varför men helheten tror jag. Fck den där känslan av Rönnerdahl som jag hade förra året vid den här tiden på året ( Rönnerdahl han skuttar med ett skratt ur sin säng..)

De små fick frukost, jag väckte en trött liten Flisa, jag drack kaffet på altanen i den stigande morgonsolen och jag gjorde lite yoga.

Bäddade, duschade med allt fin kring det och kom iväg 5 minuer senare än vad jag planerat😙rätt så bra ändå.

Flisan kom till skolan och därefter åkte jag upp till Billingsluttningen och drack kaffe hos min vän Marie, hon skulle ha hand om de små en stund undeer dagen.

Tanken var att jag skulle åkt till Lidköping idag men det besöket blev inställt på grund av tekninska fel🤪

Frisörbesök var inbokat kl 11 och Martina gjorde ett gott jobb som alltid, så avkopplande att bli ompysslad och gnuggad i hårbotten- me like👍

Solbacken var mer än soldränkt, varmt och skönt så även inne.

Mor låg och vilade lite och far kikade på "dumburken" TV:n alltså🙃

Väl klar hos di gamle åkte jag in till Skövde igen, jag hämtade upp de små och gjorde ett besök på grönskashuset för div inköp.

När jag kom hem gjorde jag iording en bricka med frukt och tog med mig ut till soldäcket ute vid växthuset.

Signe lade sig i skuggan växelvis inne i det heta växthuset, Ada letade skugga under min stol. För varmt faktiskt att sitta i solen, njutbart i skuggan varma dagar som denna om man inte ligger vid havet.

Det blev dags att åka in till Skövde för möte, jag lämnade de små som inte var glada att jag lämnade dem nu igen, men så är det då och då.

Väl inne i stan gick jag in till Solveig och pratade lite, vi hade fina byxor mm från ett nytt märke som var lite ungdomligt och kändes helt rätt.

Jag möte en arbetskamrat inom Zinzino och jag hade ett kundmöte som var givnade och trevligt och varje gång man pratar om denna verksamhet inser man rätt så sanbbt att minst lika många maskrosor som blommar just nu i Sverige, lika många behöver oljan mm, vi har att göra..💋

Till Tibro efter det och nytt möte hemma hos en bekant och arbetskamrat inom Zinzino och där fick vi olja in ytterligare. Gott fika och trevligt sällskap, jag runade av vis solnedgång och åkte hem genom ett underbart vackert landskap❤

Nu ska jag hämta Flisan vid bussen och därefter göra kväll. Hoppas ni alla haft enn fin dag och en njutbar afton.

Natti natti/kram😘