13. maj, 2018

Hårt arbete lönar sig!

Trött är bara förnamnet men SÅ nöjd😀Dessa dagar har varit oerhört intensiva på alla vis men berikande och kommer att generera gott samarbet framledes och DET känns bra. Att hårt arbete lönar sig det vet vi ju alla och jag känner mig stolt över mig att jag har varit enträgen och att göden aldrig falnat, nu kliver jag vidare med flaggan i topp.

Jag börjar med gårdagen.

Morgonyoga i växthuset och gissa om det smakade mer.. så underbart. Jag åt frukost medde hemmavarande och gjorde mig klar för avfärd. Jag begav mig till Prästbolet.

Vi fick 11- kaffe av innehavarinnan och det var mysigt och avkopplande.

Den sista dagen av tre på Konst och kulturdagarna kring sjön Östen.

Vissa cyklade Östen runt och många andra besökte oss utställare.

Anamda och Magnus kom och hälsade på en sväng och Amanda vill inte åka ifrån alla djuren💋

Många trevliga människor som var nyfikna på min verksamhet och särskilt oljan, så mycket info jag lämnade ut och tänk om jag haft mitt hologram. Jag fick sålt både olja, krydddor kokböcker och deo mm. När dagen var till ända var jag nästan hes..men glad och nöjd.

Då det var sista dagen packade jag ihop alla saker, jag tog farväl av de söta tanterna som varit mina kamrater dessa dagar, om inte förr ses vi ju nästa säsong🙃

Jag handlade på ICA i Tidan innan jag åkte hemåt.

Väl hemma hade Flisan åkt in till Skövde igen. Hon skulle sova hos en kompis och började jobba rätt så sent nu idag.

Amanda och magnus hade fixat öveerrasknigsmys till mig när jag kom hem och vi satte oss i kvällssolen utanför växthuset och smaskade i oss vitlöksdip och chips, ett glad iskallt rosé blev pricken över i.

Kvällen avslutade med Mellofinal och jag höll för första gången tror jag i hela mitt liv på att somna i soffan..undra på det..😙

Jag gick och lade mig och Amanda joxade lite som vanligt vid läggdags men jag somnade ifrån den valsen.

I morse vakande jag vid 7, jag kikade igeonom min mobil och efter en halvtimma gick jag upp. Magnus var nere strax därefter och vi hjälptees åt i köket med frukostbestyr och hundar.

Vi tog kaffet ute och när vi var klara kom lilltösen ner lite grinig och undrade varför vi inte väckt henne..lite morgonkramar löste upp det hela❤

Det blev yoga på altanen i solen innan dusch och fix.

Jag hade en del att stå i då jag skulle hålla hälsodag och jag bakade bröd och gjorde avokadoröra samt grönsakssoppa.

Vadret blev ju underbart vackert, jag gick ut och pysslade i växthuset med skydd för mina plantor, jösses vad allt växer nu🤪

Folket kom, vi åt och pratade Zinzino och hälsa-mat och dess inverkan mm. Ett par trevliga timmar förlöpte.

Magnus och amanda hade varit och badat en sväng, hon hade även fått hjälpa till med granngårdens hästar så inte ville hon åka hem inte. Svårt att få hem henne😥stackars tös..

Magnus lyckade slutligen få med henne till tåget.

En familj kom något senare på kvällen och ytterligare något senare hade jag "fått" en ny arbetskamrat. Vi ska se i morgon igen och lösa lite admin.

Återigen känner jag tacksamhet, tacksamhet att kunna hjälpa, kunna få ge möjligheter som de inte visste om för tre dagar sedan.💋

De åkte hem och jag och Magnus tog en kvällsfika och därefter en runda med de små i sommarkvällen. Skön avkoppling med försommarens kvällsdofter i näsan.

Nu ska jag strax hämta Flisan i stan. Magnus har lagt sig då han jobbar i morgon. Jag är ledig från butiken ytterligare en dag med jobbar med oljan hela dagen i morgon.

Hoppas ni haft en fin helg och fyllt den med det ni önskar, det har jag och mer där till.

Nu önskar jag er en godnatt/kram😘