11. maj, 2018

Hotta brudar med classe

I dag har det varit en skön och avkopplande dag. Jag har fått dela med mig av mina kunskaper med oljans funktion, jag har strosat runt på det stället där jag står med oljan och allehandan denna helg, jag hat träffat grannar från tiden jag bodde i Tidan och gullig väninna kom med kaffe och 7 sorters kakor, jag har hämtat nya fina möbler till vår butik- känner mig nöjd med den här dagen😀

Som grädde på moset fick jag ett underbart glädjande samtal från en mycket god vän som i sin tur har en god vän som vi besökt för ett par veckor sedan och som redan har kunnat minska/sluta med värktabletter. När jag får sådana samtal blir jag så lycklig och glad, det stärker verkligen allt detta som jag pratar om och förklarar för folk jag träffar på, underbart hekt enkelt💋

I morgon är det en ny dag i Flistad och mer olja kommer flöda👍

Buller och brak, det vaknade vi av i morse runt halv 5 tiden. Det mullrade och åskade en stund men sakteliga drog det bort och jag somnade om igen.

Halv 8 var det dags igen men efter det somnade jag inte om igen. Magnus vaknade samtidigt då och vi pratade om dagens innehåll.

Frukost till de små och därefter åt vi ute på altanen. Det var rätt så skönt men fortfarande lite kvavt.

Efter frukosten duschade jag och gjorde mig klar för avfärd. Magnus skulle ombesörja att alla golv blev rena och det är ju ett halvt dagsprojekt med tanke på ca 300 kvm. Visst är det härligt  med många rumt och stora ytor förutom när man ska städa, då känns som det skulle vara tillräckligt med en etta med kokvrå🤪

Jag gjorde mig klar och begav mig till Prästbolet. Det hade ju regnat även där och allt var vått, jag blev våt om tårna i mina öppna sandaler.

De övriga damerna/utställarna hade kommit och vi pratade lite och tog en kopp kaffe. Vädret var skönt, det skulle bli en skön dag.

Seg förmiddag, det har ju varit en såkallad klämdag så folk kom i gång under eftermiddagen. Mycket trevligt folk, och flera av dem kommer att höra av sig för lite hemmahos-möten👍Eddie och hans tjej Gabriella hälsade på, så söta så.

Det var stunder då det var folktomt så då passade jag på att ta en promenad i det sköna gröna, njutbart att sommaren är här.

Klockan blev 17 och jag åkte in till Skövde, Magnus mötte upp på Mio och faktum var att lådan med fåtöljerna inte vägde så mycket som jag trott.

Ner till jobbet och Therese, Patrik och Albin kom, Solveig jobbade ju så hon var i gång med att hjälpa en kund.

Vi låste och fåtöljerna monterades ihop, Therese och Patrik hade med sig två små fina bord.

Det blev fint och hemtrevligt❤Undan för undan ska vi fixa lite här och var och skapa skön känsla som vi vill ha.

Magnus hade mött upp Amanda vid stationen, hon ska stanna hos oss under helgen. Hon var kramig och hade längtat att få komma till oss.

Hem ljuva hem, Flisan hade kommit hem och väntade på oss. Jag lagade middag och idag blev det grönskaer i ugn. Amanda såg lite fundersam ut men vi förklarade att vi mer och mer äter vegetariskt/veganskt.

Det började mörkna och det det drog ihop sig till mer regn. Magnus gick ut och strödde mer gräsfrön på de ställen där det behövs tas igen efter hundarnas vinterkissande.

Vi ska strax göra kväll och lägga oss, ny dag som alltid och den ser jag fram till😀

Hoppas ni haft en fin dag med en avslutande skön kväll. Just nu så ÖSER det ner och det är rätt så mysigt fakstiskt.

Jag vill önska er en godnatt, sov så gott 😘