9. maj, 2018

Budget/aktiviteter

Lite piggare, lite gladare, ja så känner jag mig i kväll och kanske är det för att jag ska vara ledig i 5 dagar nu och göra lite annat eller också är det 2 glas bubbel ELLER kombinationen🤪 Jag struntar i vad som men i kväll känns det lite lättare.

Som ni alla har förstått så har det varit en tuff tid på jobbet på lite olika plan men mest det psykologiska på grund av snabba förändringar och alla är vi barn i början som det blivit för mig nu när jag gått in i rollen som biträdande butikschef under de närmaste 6 månaderna.

Visst, jag har jobbat i butik i många herrans år men klart att det är en viss skillnad att ha koll på budget och aktivitetsplanering samt schemaläggning och pussla ihop allt samt att vara pigg och allert till kunder och mina kära medarbetare, men tillsammans med dem💋 kommer detta att bli toppen och på sikt kommer jag att lära mig det jag behöver.

Vilken kväll, så njutbart och jag känner en kärlek till allt just nu, det ligger en bris av inspiration tll personlig utveckling och utveckling generellt med allt jag tar mig för. Jag har några spännande möten framför mig som kan komma att falla väl ut och det kommer i sin tur att generera härligt arbete med nya männsikor och det älskar ju jag😀Jag kommer dessutom nu att träffa många nya människor på konst & Kulturdagarna som kommer att gå av stapeln nu 10-12/5.

Vädret ser ut att hålla i sig och det gör att dessa utflyktsmål blir väl besökta och det gör mig också glad. När föreningar av alla de slag arrangerar och lägger ner massor av arbete på att göra konstrundor, kulturdagar, skördefester mm och vädret är fint då blir allt extra gynnsamt 👍och alla blir nöjda och belåtna.

Dagen idag började med tidig start, jag vaknade av att Signe knödde och ville ta mer plats och fåglarna var i full gång, hade svårt att somna om och gav det inte ens ett försök utan jag pillade på mobilen med mitt spel och nyheter innan jag slutligen gick upp och ner till köket.

Frukost till de små och så kokade jag ägg som blev helt perfekta.

Magnus var ledig idag och höll mig sällskap, vi drack kaffet ute. Nu börjar den tid på året då de flesta måltider äts ute.😀

Flisan skulle åka med mig till staden, hon var trött idag och jag fick väcka henne.

Dusch och fix, jag hängde ut sängkläderna, jag plockade fram en del av det jag ska ha med mig i morgon och hann ändå bli klar i lagom tid tills vi skulle åka.

Jag släppte Flisan nere vid torget, hon skulle gå till sitt jobb och köpa kaffe åt oss, jag parkerade bilen på gården och grejade med kassan mm innan Flisan kom med varisin moccalatte, MUMS- to recommend..

Lite ordnande med lite av varje idag på fm, jag ringde några samtal, planerade inför nästa vecka, renskrev schemat för 15 veckor fram.

Therese kom och strax därefter Solveig och vi hann sitta ner och ta en kopp och prata en stund, så viktigt det är att faktiskt hinna med det, arbetskvalitet💋

Dagen rullade på, jag och Therese delade på en sallad i vanlig ordning, kunder ko vi oss i m och gick och, jag åkte till Kontorcenter och inhandlade pärmar mm.

Jag blev ensam kvar de sista timmarna och då packade jag upp shorts och sommarbyxor.

Det var skönt att stänga och åka hem. Faktum är att jag var trött och längtade till några dagar "OFF"

Vääl hemma hade Magnus gjorrt i ordning 2 brickor med sill, knäckebröd, grösnsker mm och vi tog en kvällsfika i kvällsolen. LJUVLIGT och avkopplande❤

När solen försvann fframför huset så satte vi oss i växthuset en stund och tog ett glas mousserande.

Jag gick in och fortsatte där jag slutade i morse med det jag ska ha med mig i morgon, jag pysslade även med återvinningspåsar till oss och grannarna, nu ska vi äntligen börja sortera matafall. Det blir ju mängder med skal och visst tar det plats och kan användas bättre än till måsarna på soptippen.

Flisan har jobbat idag och fick skjuts hem nu i kväll. Magnus har lagt sig då han jobba i morgon. På sätt och vis jobbar även jag i morgon- med min firma och har något mer bekväm arbetstid😙

Kvällen är lugn och stilla. Jag har fönstret öppet och det är så skönt. Snart är det dags att premiärsova ute i mitt älskade växthus, kanske i helgen.

Hoppas ni haft en fin dag, är ni lediga i morgon så ta er en tur och besök Konst & Kulturdagarna kring sjön Östen, det finns SÅ mycket att kika på och massor av fint att köpa med hem.

Varmt välkomna dit💋

Nu tänker jag runda av och lägga mig, det ska bli skönt att låta kroppen vila och samla kraft till nya kommande dagar.

Godnatt och sov så gott

Kram😘