7. maj, 2018

Tänk om jag kunde..

Jag vill ha ärlighet, rättvisa, omtänksamhet, respekt, fair play helt enkelt. Just nu känns saker och ting mest som en soppa utan någon som helst smak- SMAKLÖST!😠

Ska försöka sammanfatta saker och ting men känner mig så pass trött att jag vet inte riktigt vart jag ska börja, jag vaknar väl i morrgonbitti och så är det en ny underbar sommardag med fågelsång och vackra blommor överrallt. Som tur är är inga dagar den andra lik så i morgon blir allt bra💋positivt tänknade = överlevnadsinstinkten tar vid..

I morse vaknade jag av gissa vad?  Helt rätt- FÅGLARNA😀ganska så angenämt.

Magnus har varit ledig idag så jag smög upp, nää det gick inte så bra för Flisan hade kommit in till oss och vii gosade med Signe och fnissade.

Jag öppnade altandörren och släppte in sommaren, sådan lycka.

Ada ville ut men drog på det, hon ville ha frukost först. Som vanligt fick de först och inget undantag idag inte.

Jag tog kaffet ute och visst kände jag att det inte hade varit svårt att vara ledig idag med😙

Men plikten kallar och nu har jag ett större ansvar.

Dusch och fix, jag bäddade, Magnus hade gått upp och då var jag snabbt där och löste den biten. Flisan skulle åka med mig in till skolan men vi hann ta en morgonfika i solen på Rådhuset. Livskvalitet- yes💋

Flisan gick till skolan och jag gick till jobbet.

Sommaren har fått fäste här i Skövde och detta innbar att dörren kunnat stå öppen hel dagen.

Therese kom och vi fick ett par bra timmar tillsammasn som alltid, dock är det vissa saker som försunar arbetsmiljön..😠

Vi fick en del varor och vi hann inte gå igenom allt, men, det är ju en dag i morgon också🤪

Dagen förlöpte och jag låste och tog mig till ICA Norrmalm för div inköp till en kvällsfika. Gott surdegsbröd och en svindyr ost.

Väl hemma hade Marie, min bardomsvän kommit och intagit altanen. Solen ligger kvar där till ca 19:30 men det bir allt längre tid nu när solen stiger och när kulmen runt midsommartid.

Magnus hade grejat hemma, klippt gräs och trimmat, röjt en del på gården och han dukade ut då jag bara "tog slut" när jag kom innanför dörren.

Eddie och Gabriella kom, jag fick en fin stor orkidée och av Marie två flaskor Zinfandel och Therese fick jag två fina doftljus som jag nosat på när vi var ute på stan, så snäll jag varit ändå❤

Vi fikade och pratade hälsa, detta oerhört viktiga samtalsämne..

Solen försvann framför huset och vi plockade in. Alla som inte var boende här åkte hem till sitt och Flisan kom strax efter.

Magnus har lagt sig, han ska upp i svinottan och jag ska göra kväll här nu och lägga mig. Känns som jag skulle kunna sova en vecka minst.

I morgon möte med mina vänner i Zinzino på kvällen men innan dess arbete i butiken med klass.

Njuta hoppas jag alla hinner med nu, kvällsolens underbara allt är guld värt när man kommer hem💋

Nu ska jag dyka ner bland hundar och kuddar..natti natti😘