Fredag 4/5

4. maj, 2018

Nu kan jag pusta ut, inventeringen är klar och det kan jag säga er att det känns som jag vunnit på lotto🤪Allt detta räknande men nu så är allt klart, allt känns lite lättare nu.

Det blev ju ingen blogg i går kväll för hela skallen var full med siffror..

Kom nyss hem från Skövde, Flisan slutade jobbet och jag hämtade upp henne. Så härligt ljust det är nu kvällstid, det känns långt kvar till midsommar som tur är för då vänder det ju igen.

I morse vaknade jag halv 7, jag kröp ner under täcket bland de små pälsbeklädda och strax därefter kom Flisan in till mig. Magnus hade åkt till jobbet.

Flisan var trött och somnade rätt så snabbt men jag valde att bara ligga kvar för att jag inte behövde upp😀

Ada kikade fundersamt på mig ett par tillfällen och till slut gick hon upp, japp, lika bra att följa efter.

Jag släppt ut henne och satte på ägg.

Ofta jag längtar efter frukost faktiskt, skönt med en stunds avkoppling innan man kör i gång dagen.

Jag började 13 i dag och Flisan hade en lektion innan hon skulle jobba. Hon tog en längre runda med flickorna under tiden jag duschade och gjorde mig klar.

Hälften av allt inför inventeringen hade jag med mig hem, vi höll på länge i går och både Magnus och Solveig var kvar till ca 21, när jag kom till jobbet idag skulle vi göra klart det sista.

Therese hade öppnat idag och än så länge var det lugnt. Vi hann fika och Solveig kom in med kaffe till oss.

Dagen förlöpte, Therese slutade och jag blev ensam kvar med räkenskaperna. Tjohooo, 17:05 var allt klart och jag pustade ut. Vi hade fått ett par kartongen med kläder idag som jag hellre velat roat mig med🤪jag hann öppna dem och kika i allafall, får ta resten i morgon.

Så det blev stängningsdags och när kassan var klar åkte jag hem.

Magnus var på väg ut med Ada och Signe när jag kom hem. Ada tvekade om hon verkligen skulle ut på promenad nu när jag äntligen kommit hem, men det gjorde hon till slut.

Jag hade hämtat ut ett paket från Zinzino med gott kaffe som jag packade upp. Potatis satte jag på samt en maskin tvätt, bytte om och dukade. Magnus kom in och när middagen var klar åt vi.

Sill, jag älskar sill. Färskpotatis med smör och sill, säga vad man vill men gott är det💋

Kvällen klarnade upp och jag kikade på veckans kommande väder och det ser ut som om sommaren är i antågande, njuta-yes.

Bytte tvättmaskin, vattnade tomaterna. Längtar nu tills jag kan ta ut dem till växthuset, de tar sån plats ju😙

Så blev det dags att hämta Flisan, hon var glad och nöjd med dagen och berättar att hon ska jobba de 3 närmaste helgerna också, inte lätt att vara populär🤪

Lite soffhäng vid TV:n, Magnus såg en dokumentär om muskelbyggare och faktiskt otäckt hur de ser ut, hur blir det med dessa kroppar när de slutar träna? Det blir ju succesiv avtrappning men jag har svårt att se tjusningen.

Läggdags återigen och i morgon ska jag jobba, städa hos mor och far samt kika runt efter lite möbler till butiken. Heidi kommer också och ska sova över, det ska bli mysigt❤

Hoopas ni haft en bra fredag och en skön kväll, snart kan vi sitta ute och njuta kvällstid och fylla på med den där sköna känslan ni vet av SOMMAR!

Sista maskinen tvätt är redo att hängas upp därefter gör jag kväll, natti natti😘