Onsdag 2/5

2. maj, 2018

Har nyss avslutat ett yogapass. Det blev inte ett helt för jag har träningsvärk sedan gårdagens ordentliga pass men ett "halvt" räckte gott💋

I kväll har jag innan yogan och kvällsfikan varit i Hentorp och sjungit, det var så avkopplande det var en god boost för min trötta skalle.

Har haft min första dag som "mellanchef" och det har gått bra, ingen större skillnad på ett visst sätt men en enorm skillnad på andra vis. I morgon ska jag ta itu med allt som är kvar vad det gäller inventeringen samt ringa några samtal för att komma in i verksamheten som TUR är har jag underbara medarbetare❤KARMA!

I morse vaknade jag tidigt då gardinen viftade runt rejält i fönstret, jag stängde det till viss del och lade mig en timma till och så skönt det var att bara ligga och snooza🤪

Flisan var trött så henne fick jag väcka i morse, vårtröttheten slår till rejält för vissa.

Både Ada och Signe låg kvar när jag gick ner till köket och fixade med frukosten, kan även taxar bli vårtrötta? ja menar Ada brukar ju alltid vara hack i häl med mig ner, märkligt.

Men det blev ju frukost som vanligt ändå och Ada kom att traskande och ville ha uppmärksamhet, det fick hon, som alltid.

Flisan gjorde oss sällskap och vi grejade klart i köket och gjorde i ordning oss efter duschen.

Jag bäddade och gick ut en sväng med de små innan vi begav oss in till stan.

Jag släppte Flisan vid skolan och själv åkte jag ner till jobbet, en fördel nu är att jag inte behöver leta parkering och inte heller lägga en halv förmögenhet på parkering längre, tack för det👍

Jag städade av butiekn och det var välbehövligt, jag började planeera dagen med lite pappeer och inventeringsunderlag. Förmiddagen löpte på och många kunder som var sugna på vårvärme och lite nytt till garderoben.

Therese kom och vi fick några timmar tillsammans med både allvar och fniss, vi är lite trötta. Solveig kom och hade med sig enthermos med gott kaffe och vi hann sitta ner och kika över det nya schemat, det kommer att bli bra får vi tro🙂

Therese slutade och jag bleev ensam kvar, kikade igenom några lådor vi har som är varor till typ "outlet" ska fixa klart med det i morgon.

Så blev det stängningsdags, kassan räknades och jag åkte till Solveig och hämtade en spegel som vi ska ha i butiken, lite småsaker som känns kul att fixa till.

Efter det åkte jag till kyrkan i Hentorp och mötte upp mysig körkamrat och vi gick igenom testet.

Så drog kören igång och äntligen fick jag sjunga igen, visst sjunger jag hemma då och då men det är verkligen inte samma sak.

Underbart att åka hemåt i den ljusa kvällen, man blir så behaglig inombords, snart kan jag sitta ute i solnedgången och koppla av efter jobbet, det ser jag stort fram till❤

Te, ägg och sill när jag kom hem. Magnus hade dukat fram till oss, vi pratade igenom dagen och efter det så blev det yoga. Skönt och avkopplande det med.

Flisan blev hemsjutsad av en kompis och vi hade lite mamma/dottermys💋

Nu ska jag strax runda av här och göra kväll, min hjärna behöver vila men jag säger att så glad  att jag har Zinzinos fantastika produkter som gör så gott , så tacksam över dess funktioner, hade nog inte klarat av allt med ett sådant lugn annars😙känner mig inte ens stressad. Det blir som det är menat att det ska bli, det vet jag.

Nu mina vänner säger jag godnatt, hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll. Jag återkommer i morgon, kram😘