26. apr, 2018

Inget nattsudd

Nej i kväll lär det inte bli nått nattsudd, tröttheten fortsätter och i dag är det nog än värre. Det finns de i min omgivning som vet vad som tröttar, de är nämligen själva drabbade, snart hoppas jag det blir en ände på allt. 😥

Vi har nyligen avslutat en film jag och Magnus- kidnappningen av Freddy Heiniken, helt klart sevärd och ett citat som sägs i slutet av filmen är- man kan vara rik på två sätt- antingen har man många vänner eller också har man mycket pengar men man kan inte ha båda, är det så? Jag föredrar vänner💋

I morse var det gott att ligga kvar i sängen. Flisan kom in rätt så tidigt och lade sig brevid signe och Ada. Vi har Wera några dagar nu och hon ligger hos mig. Magnus hade gått till jobbet så det fanns gott om plats. Nu har även han minskat i vikt ca 10 kg redig han är👍

Sedvanlig frukost och så även för mig. Flisan värmde broccoli med smör, märklig frukost kanske men oerhört nyttig.

Jag började 11:30 idag så jag hade en hel del på förmiddagen som jag ville syssla med. jag skjutsade Flisan till bussen och därefter hem.

Yoga stod på min agenda och det var så skönt och därefter bädda, duscha oc så ut med de små liven. Det blåste rätt så friskt så när jag kom in igen undrade vem jag fått med mig in🤪jösses..

De små blev ledsna när jag åkte men jag behövde åka. Det viktig samtal som jag skulle fått till drog över tiden minst en timma då jag skanade rätt nummer..

Det var rätt så lugnt i butiken när jag kom och Therese var på plats. Så gott se henne. Vi fick några timmar tillsammans, vi delade på en sallad från restaurangen intill Mama- Mia. Vi fick även tid att prata igenom kommande vecka och det känns välbehövligt😙

Det blev dags för Therese att gå hem, jag blev ensam kvar med de praktikanter som vi hade för veckan.

Solveig kom in och satte på kaffe. Hon skulle jobba med Anette med en liten modevisning som skulle gå av stapeln i kväll. Hon var fräsch och fin som alltid.

Några glada besked kom till mig under dagen men jag kan glädja mig fullt ut snart..

När jag slutade åkte jag till Maxi och träffade Anton och Johanna. De stog på ICA Maxi och pratade olja😀perfekt ställe att sprida kunskapen på.

Därefter åkte jag till sörbode n hemma i byn, hämtade ut ett paket och köpte glass till pannkakorna.

 När jag kom hem var allt klart och det kändes mer än underbart en dag som denna. HUR ska jag orka med Stockholm? Klart jag gör men men..

En hel del att göra så jag bestämde att få saker och ting gjorda. Vi möblerade upp växthuset och jag tömde alla utekrukor och körde bort allt till vår skräphög.

Därefter bestämde jag mig för att ta det lugnt resten av kvällen och plantera allt i morgon.

Så, nu är jag så ofantligt trött att ögonen inte håller sig öppna längre, sova är ett måste.

Jag återkommer till er i morgon. Hoppas ni haft en fin dag oavsett regn, blås eller kyla.

Nu till sovkammaren, natti natti😘