25. apr, 2018

Snart Stockholm

Ska verkligen bli skönt med några dagar OFF! Känner mig trött, fast inte fysiskt enbart utan totalt. Inte så att jag har överansträngt mig på något vis utan det finns saker i min närhet som är så dränerande och skulle man förklara för folk hur det faktiskt ser ut och är så skulle de tro att man ljög, överdrev, eller rent av hittade på, dessvärre är det inte så.😥Men allt kommer tids nog bli mycket bättre hoppas jag, jag kommer att hitta kraften och energin att "börja om"

Svårt att somna i går kväll och vaknade 5 i morse, inte kul men hamsterhjulet i min skalle drog i gång då. Låg och funderade över om jag skulle gå upp och betala räkningar och vika tvätt men beslöt mig för att försöka somna om, det lyckades👍men jag har varit trött hela dagen.

Magnus var ledig och jag hade allt tänkt att han skulle få ha sovmorgon men han har ju som sagt lite svårt att ligga kvar när jag gått upp. Han kom allt ner när det vaknades frukost.

Flisan vaknade av sig självt idag och blev glad över sin första lön🤪

De små liven fick sin beskärda del och när de varit ute sin morgonrunda så låg de snällt i sina korgar och höll noga koll på sista bitarna ägg som alltid blir deras😙

Jag låg bra till tidsmässigt och hann både duscha och fixa naglarna och kom ändå iväg i god tid. Flisan åkte med mig in i vanlig ordning, jag släppte av henne vid skolan och sedan parkerade jag på taket och gick till butiken.

Jag körde i gång dagen och släppte in de första kunderna.

Idag har det varit en sån där seg dag, det är inte så att det märks när folket får lön utan det brukar smälla till några dagar senare så i helgen blir det nog full rulle, klart många får pengar 27:e

Solveig kom in och köpte en tröja till en vän i present, Therese började halv 12 och vi fick några timmar tillsammans😀härligt med arbetskamrater.

Dagen förlöpte och jag låse och begav mig till en kvinna på testgenomgång, alltid lika givande.

Känns så oerhört tacksamt att kunna få hjälpa till att ge folk bättre möjlighet att må lite bättre på sikt💋

Efter detta trevliga besök så åkte jag till Hentorp till min fina kör och vi övande i kväll inför lördagsens stora välgörenhetskonsert kl 18:00 i st:Helenakyrka i city. Den kommer dessvärre inte jag att deltaga i för då är jag i Stockholm, synd jag missar den för dessa är så oerhört berikande att vara med på.

Jag hämtade upp Flisan som hade varit hos sina bröder efter sin Hip-hop och vi åkte hem till vårt älskade Djursätra.

Magnus hade lagt sig, han ska upp och jobba i natt. Jag börjar 11:30 i morgon och ha en hel del jag skulle vilja hinna med innan dess i morgon, men jag får dela upp det och ta resten jag inte hinner med efter jobbet🙃Jag har dessutom ett viktigt samtal under förmiddagen..

Så nu har jag tänkt att ta en banan innan jag gör kväll. Hoppas ni haft en bra dag och en avkopplande kväll.

Härmed önskar jag er alla en god natt, kram😘