Tisdag 24/4

24. apr, 2018

8 månader kvar till julafton, ja så är det och idag har det stundom känts som höst men som TUR är vet jag att det är snart slut på April och vi går in i sköna Maj😀

Idag har jag varit ledig och haft en åka-hit-och-dit-för-massa-olika-ärende-dag, en sådan dag blir det då och då när saker och ting tar slut och man inte kan köpa allt på ett och samma ställe och tur är väl det. Jag tillhör en av dem som inte tycker om att man typ som på Biltema kan köpa snart det mesta utom mjölk och bröd🤨Vill hellre ha de små lite unika butikerna med kvalitativt utbud som idag inte är lönsamt på grund av alla jättar som exploateras och öppnar på enorma arealer och med utbud med inriktning ALLT, -kom och köp konserverad gröt..😙

Nog med gnäll..

Som sagt ledig dag och regn, visst är naturen i behov av regn så jag tänker att efter regn kommer sol💋

Skönt att ligga och dra mig i morse. Flisan kom in till mig strax efter det att jag vaknat och vi låg och myste med de varma små nosarna.

Frukost stog näst på agendan och inget undantag idag inte. Flisan åt de pannkakor som var kvar sedan igår och jag min vanliga shake och ägg.

Signe och Ada var svårflörtade när det gällde ut och kissa idag då det regnade, bara för mig att hoppa i trädskorna och gå ut före och visa att regn inte är farligt🤪

Bädda, dusch och fix, därefter var det dags att bege sig in till stan. Ada och Signe hade jag tänk att lämna hemma men de blev så ledsna så de fick åka med. Om de ligger i bilen några timmar eller hemma spelar ingen roll, och de vill ju vara med.

Släppte Flisan vid skolan sedan åkte jag till ICA Kvantum och därefter köpte jag uteblommor, hinkar till paprikorna, en tur till Rusta, grönsakshuset, Optimera med mera.

Bilen blev så fullpackad att jag inte kunde få plats med all färg vi ska ha till det som ska målas om. Verandorna, balkongen mm men lasyren till golvet inne i västhuset fick jag med hem.

Jag packade upp allt och när det var klart kokade jag färskpotatis och färsk sparris och broccoli. Abba har kommit ut med två tillfälliga smaker på sill, vitlök och curry och de var SÅ goda.

Underbar lunch och därefter satte jag på en maskin tvätt och begav mig ut i regnet till projekt lasera.

Det blev bra men jag kunde inte göra klart helt då det läcker in på ett ställe, vi får se till att täta där och så får Magnus fortsätta stryka lasyr i morgon. Kanske blir det ett lager till och kanske blir även soldäcket laserat istället för oljat, det återstår att se.

Min vän Marie i från Hjo kom på besök och hon hittade mig ute med penseln i högsat hugg.

Vi gick in och jag satte på kaffe och det blev ett par timmars prat och allt aktuellt😙

Det blev dags för kvällsamt för de små och jag åt lite kvällsamt innan jag gjorde mig klar för att åka in till Skövde igen och möte med mina vänner i Zinzino.

När mötet var klart satt Flisan i foajén och vi åkte hem till oss.

Magnus var hemma, han såg en film.

Jag hade smakat på en supergod smoothie på grönsakshuset idag och jag hade köpt jordgubbar och resten hade jag hemma- apelsin, blodgrape, lite honung och Basilika- supergott🤩

Ett glas av denna innan jag satte mig här. Dagens avsnitt av min följetong är nu klart och jag lägger denna dagen på hyllan i mappen BRA-dagar.

I morgon ny arbetsdag, testgenomgång hos kund och körsång.

Hoppas ni haft en bra dag och en skön kväll.

Kram och godnatt😘

Nu är frågan..ska soldäcket laseras eller oljas? Vad tycker ni? Om däcket inte laseras blir det så här det kommer att se ut eller också blir det en helhet.