Fredag 13/4

13. apr, 2018

Sen är timma då jag sätter mig här vid tangenten och skriver dagens avsnitt. Det har varit en lång dag med mycket innehåll. Jag känner mig nöjd och ser fram emot en ledig helg med lite olika inslag😀

Rätt så skönt att ha större delen av sängen för sig själv😙Signe och Ada har legat rätt så nära hela natten men jag har kunna breda ut mig, lyx. I morse somnade jag om, vaknade först kl 6 men inga problem att sova till halv 8 inte. Ofta när man somnar om på morgonen så kan man bli lite seg, men inte idag.

Frukost till de små, Flisan var ju inte hemma så det var bara jag till bords. Mitt ägg blev någon för hårt i morse, men med tanke på dagens datum så räknade jag in att det kanske är något som inte blir som man tänkt🤪men dagen blev toppen i sin helhet för det.

Jag började ganska tidigt så jag bäddade och fixade till mig och åkte in till Skövde och släppte av de små hos min vän Marie. Det var ett tag sedan de var där nu och de blev jätteglada.

Ner till city och butiken. Städar på fredagar och det behövdes redan i går..

Låste upp kl 10 och släppte in lite ny luft. Det blev en dag puls även idag.

Solveig kom in och hälsade på, Therese kom kl 11, vi hade tänkt oss 11-kaffe då men det var en hel del att göra. Många kommer in till oss på sin lunch, nytta med nöje kan man säga🙃

Det kom massor med nytt, fredagar är den dag i vecka som det alltid kommer mest av nån anledning, vi fick undan nästan allt förutom det som inte var inlagt i systemet.

Det var sista dagen för vår trevliga praktikant och hon hade med sig tårta som vi hann smaka på under eftermiddagen.

Dagens butiktid tog slut och jag räknade kassan och gick.

Jag hämtade upp de saker Flisan haft med sig i går när hon sov över, jag hämtade upp Edvin hemmavid och vi åkte ner till Vallerestaurangen och hämtade fisken till på söndag. Gösfilé, det blir lyxigt💋

Hämtade upp de små hos Marie och därefter sjutsade jag hem Edvin.

Hem och packade ur bilen, jag satte på en maskin tvätt, jag gick en runda med Ada och Signe, skönt, det hade slutat blåsa.

Jag åt lite smoothie och banan.

Tog tag i projekt städa övervåningen, det var välbehövligt att få det gjort, får några nattgäster i morgon😀

Flisan har jobbat nu i em/kväll och jag hämtade hem henne nu, mysigt att ha henne hemma igen. Vi pratade igeon dagen som varit och alla på cafét är så nöjda med henne. Idag har hon gjort latte, stått i kassan mm, snabb avvancering🤩

Nu tänker jag runda av här och göra kväll, besöka damrummet och ha min kvällsritual.

Hoppas ni haft en bra dag och en skön kväll.

I dag fick jag ett samtal, det återstår att se hur allt kommer att fungera, återkommer i ärendet när alla pusselbitar är lagda, motivet är inte helt givet.

Nu får ni ha en god nattsömn, natti natti😘