11. apr, 2018

Riktigt stolt

Relativt nyligen hemkommen från Hentorp, har varit och sjungit, övat inför söndages konsert i Tibro. Det ska bli roligt 😀Extra kul att åka någon annanstans och sjunga.

Idag har jag varit ledig från butiken men jobbat med mitt eget, rätt så lyxigt att få jobba med sådant man brinner för. Jag älskar ju såklart även mitt andra arbete men på ett annat vis. Detta med oljan känns så oerhört viktigt och välbehövligt för alla, insida/utsida tänk om alla tänkte så..

I morse vaknade jag vid 7, ljust och fint, himlen var nästan blå. Det rörde sig en del i träden, och det har varit det som stört idag, vinden har varit kylig.

Ägg, shake och kaffe- en perfekt start på vilken dag i veckan som helst. Men först fick gaphalsarna sin beskärda del och blev utsläppta i vanlig ordning.

Det härliga ljus som är ute nu önskar jag varade hela året, för ljuset har SÅ stor betydelse, man blir på ett visst sätt, påverkas så positivt av ljuset, vet ju att det måste bli skiftningar på grund av våra årstider men så oerhört viktigt ljuset ändå är, önska man kunde lagra det🤩

Flisan och hennes kompis var sega i morse men frukost och skjuts till bussen blev det.

Magnus åkte upp till verkstaden i byn och fick på de nya däcken som de monterat på de nya fälgarna, det kändes nästan lite märkvärdigt😙tyckte nämligen det var snyggt med blanka fälgar då det är lite detaljer på bilen som just är blanka som dörrhandtag, det upphottade avgasröret mm. Jag tycker det är oerhört roligt med att fixa till bilen och jag älskar den💋

Jag duschade och bäddade, gjorde mig klar för avfärd.

Lidköping, here we go😎

Majåker är ett ställe som ligger strax innan själva staden och det var dit jag styrde kosan. Ett möte där och en trevlig pratstund innan jag åkte vidare till min vän Annelie som bjöd på lunch, skratt och vi rensade upp en del i hennes gardrober men det konstigaste var att det gjorde knappt någon skillnad, vi får fortsätta vid ett annat tillfälle🙂

Äppelträden är inte klara hemmavid och det kände jag att vi behövde fortsätta med. Magnus har varit ledig idag han med, han har grejat med sin MC, varit ute och testfilmat med sin drönare, coolt faktiskt. Så när jag kom hem så tog vi tag i projektet och kom halvvägs.

Lite kvällsfika, sill och knäckemacka innan jag begav mig åter in till Skövde.

Jag lämnade Wera hos Heidi, vi har inte träffats ordentligt på länge och vi märkte att vi har massor att prata om så hon kommer ut i morgon kväll. ❤

Till Hentorp och min fina kör. Fikagruppen hade fixat klart det mesta, jag blev ju lite sen men var förlåten.

En bra övning, gott fika och härlig stämmning.

Flisan hade fått skjuts hem från sin dans så jag åkte raka vägen hem.

Trött kände jag när jag kom hem och satte mig här för att skriva, ska strax lägga mig nu. Ny arbetsdag i morgon och ska handla innan jobbet.

Magnus åker till P4 regementet i morgon i 4 dagar med Hemvärnet, lite ombyte för hans del😀

Nu mina vänner ska jag runda av här och göra kväll. Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll.

Godnatt och sov så gott allihop, kram😘