Tisdag10/4

10. apr, 2018

Snart är det läggdags igen. I går blev det tidigt i säng, vaknade nämligen 5:40 och kunde inte somna om. Vet inte vad som "störde" men inget jag vissste om i allafall. Vet att jag känner av saker i bland som inte har varit/hänt ännu men kommer och så blev det i går, igen. Bland annat ett samtal som inte var helt oväntat och inte innehållet heller, ska bli oerhört intressant vad detta mynnar ut i 😙

Jag jobbade några timmar 9-14 och efter det åkte jag på ett trevligt möte till Tidaholm.

Härligt vårväder, en så härlig känsla.

Lite kvällsamt blev det och pyssel med torr tvätt samt lite annat små plock. Vi såg en film och därefter blev det tidigt i säng, trött som bare den.

Sov gott som ett litet barn och vaknade ca halv 8 i morse. Magnus hade åkt och jobbat och nu för tiden märker jag aldrig när han går upp🙃

Flisan kom med sin kudde och kröp ner och somade om en stund.

Tre små grisar inväntade frukosten först av alla. Fåglarna matar jag inte längre utan nu får de reda sig själva. Wera kom hit i går och ska stanna tills i morgon och hon är först i kön när det gäller allt. Både Ada och Signe lämnar snällt plats åt henne, lite ovanligt kanske men så är det.

Blåsigt i morse och något kyligare än i går.

Mitt ägg blev helt perfekt och det höll i sig resten av dagen, som brukligt🤪

Min bästis sedan lekskole/skoltiden kom på kaffe och prat. Jag skjutsade Flisan till buss uppe i byn. Mer kaffe och mer prat, så rundade vi av och jag tog mig ut till växthuset med de små.

Mmm, njuta njuta, så varmt och skönt. En timma i solen och kopplade av, gick in och lagade lite lunch. Hämtade Flisan uppe i byn vid en buss, hon hade glömt sin laddare till mobilen. Inte lätt att komma i håg allt inte, hon åkte tillbaka till skolan och jag intog läga avkoppling ytterligare en stund.

Mina tomatplantor, ja även paprikaplantorna tar fart nu och det gläder mig enormt😀snart kan jag även sätta ner lite annat i jorden ute i mina lådor, om ett par veckaor iallafall.

En härlig dusch, en promenad med de små innan jag åkte in till Skövde. Jag handlade på Willys, åkte till Biltema och köpte muttrar till mina nya fälgar- i morgon blir det nya däck🤩underbart.

Möte på Scandic/Zinzino, ett mycket bra och givande möte där mycket klokheter lyftes fram.

Flisan hade varit medd vänner i stan och ville ta med en kompis hem och jag hämtade upp dem på stationen.

Vi drack te och fikade lite innan det nu är dags att göra kväll, igen.

I morgon är jag ledig, igen och ska "få" nya däck, åka till vackra Lidköping- Zinzinomöte, och därefter vet jag inte riktigt hur eftermiddagen ser ut, inget spikat ännu men det blir sjunga/körsång kl 19, det är ett som är säkert💋

Härligt detta med att inte ha allt spikat, något som har blivit lite mer bekant för mig. Skönt att ta det lite som det kommer.

Nu ska jag besöka damrummet och göra kväll, ska bli gott att krypa ner.

Hoppas ni haft en skön dag och en fin kväll. Det har jag haft och känner mig nöjd, ytterligare en dag i mappen BRA dagar.

Natti natti/kram😘