Lördag 7/4

7. apr, 2018

Flitiga Flisan🙂Härligt att se att detta med att jobba och stå i gått i arv. Inga ledsna sura miner inte trots "träningsvärk" överallt, nä, en riktig rivstart har hon levererat och de är så nöjda, underbart💋Hon ska jobba i morgon med, det är ju "shoppinghelg" och även jippon i centrum även i morgon. Jag ska också jobba 12-16.

I morse vaknade jag av att Flisan kom in och ville mysa. Jag var själv rätt så trött även fast jag sovit gott hela natten, i bland är sängen extra skön på morgonen😙

Flisan somnade om en stund och jag läste. Ada var först att lämna sängen, hon ville ut och kolla läget och visst fanns det något att skälla på, inget jag såg men..

Flisan och Signe gjorde sällskap ner och allt var dukat och klart. Magnus var redan på jobbet så han hade säkert redan ätit frukost vid den tiden.

Det kändes att det skulle bli en vårdag med lite högre temperatur än vad vi är vana vid, och det blev det.

Jag grejade med alla vanliga morgonsysslor, Flisan lade sig en stund till efter frukosten.

Hon skulle bli hämtad och få skjuts in till stan eftersom jag började 2 timmar tidigare. Det lär bli ett pusslande men så är det när man bor på landet, inte alltid det går passande bussar på helgerna.

Kul att se att torget i stan var i full fart med att rigga klart inför dagen, hoppborg och en del annat för barnen. Jag låste upp butiken och det dröjde inte länge förrän det kom kunder, kan det vara vårluften som väckt liv i människorna tro?🤩

Solveig kom och hon hade sin Perkulator med sig och bjöd på kaffe. Vi fick en trevlig dag tillsammans och en del att göra större delen av dagen.

Nöjda med kassan när vi stängde.👍

Jag åkte hem och Magnus var hemma, han hade precis kommit hem från sin löprunda, så redig han är.

Jag lagade middag och det var gott med varm mat. Vi hade faktiskt inte hunnit äta på jobbet, 🙂knäckemacka med Brieost mosade vi i oss mellan kunderna under eftermiddagen.

Till efterrätt gjorde jag en röd smoothie, nästan som kräm blev den, mycket hallon i.

Vi tog med de små ut en sväng, jag ville kika på mina fälgar, de var fina men behöver putsas upp och sedan kommer det gå att spegla sig i dem, blank aluminium😀kommer bli supersnyggt. Ska köpa bultar nästa vecka och nya däck. Ska bli skönt med sommardäck igen, sommar..

Härligt ute men efter den hårda blåsten som var dygnet innan hade blåst runt massor med skräp, får bli ett par trädgårdsdagar nästa vecka.

Vi måste klippa våra fruktträd och det kan man tydligen göra fram till mitten av April.

En maskin tvätt fanns och den satte jag på, vek ihop mängder av torra kläder och lakan.

Flisan skulle sova kvar i stan hos en kompis eftersom hon jobbar i morgon och jag planerade för hundarna med Eddie i morgon. Jag brukar ju inte jobba söndagar men i morgon så har vi öppet.

En spännande film blev det innan det blev dags att skriva dagens avsnitt av min följetong.

Nu är detta avsnitt klart och jag ska göra kväll och läsa lite innan det är dags för John Blund🙃

Hoppas ni haft en härlig lördag och njutit av vårens härlighet. I morgon har de lovat några grader till och det tackar vi inte nej till.

Ha nu en fortsatt fin kväll och sov så gott när det nu blir😘