4. apr, 2018

Modevisning på gång

Denna snygga outfit kommer jag inte att visa i sin helhet i morgon men delar utav den. Den snygga orange mockajackan kommer inte från vår butik men jag hittade den på den stadsrundan som jag och Therese gjorde för ett par veckor sedan och det blev kärlek direkt. Faktum är att rött och orange bryter snyggt och skapar wow-effekt🤩

I morgon visar vi på La Classe upp vår bästa sida på BILIAS stora modevisning-tjejkväll och det brukar bli fullsatt, ca 500 biljetter är sålda👍

Sist jag var med visade jag underkläder för MAXMODES räkning men i år blir det alltså mer påklätt🙃Det ska bli kul och Heidi ska också vara med.

Men innan dess ska jag gå på en begravning och efter det jobba i butiken.

Kom hem för en timma sedan efter ett par timmars sång i min älskade kör, alltid ny energi efter dessa timmar som håller i sig minst ett dygn efteråt.

Vaknade runt 7, Signe låg och bredde ut sig allt vad hon kunde, Flisan kom med sin myskudde och knödde sig ner så Signe fick allt maka på sig. Jag läste en timma innan jag gick upp och  ner. Jag kikade till fågelbordet och det var nästan tomt i vanlig ordning. Jag fyllde på med det som fanns kvar.

Malt kött serverades med en halv tesked olja till de små glada taxarna, ägg stekte jag till Flisan och själv fick jag ett kokt ägg och leanshake, samt en shot med röd fruktsmoothie Jag älskar denna frukostvariant och självklart en välsmakande kopp Zinzinokaffe. Njuta är inte svårt här på Djursätra🤩och snart kan man sitta ute och DET kommer att bli top notch.

Bädda, duscha, promenad med de små är morgonrutiner som går av bara farten. Flisan åkte med mig in till Skövde, jag släppte henne vid skolan.

Jag parkerade på Commercetaket och öppnade butiken kl 10.

Det blev en "på och av dag" det innebär att det är en hel del att göra och så mellan varven händer ingenting. Det är då man plockar i ordning, skyltar om, beställer varor mm. Vissa dagar är det folk mest hela tiden, skönt att det är ingen dag är den andra lik, en viss tjusning med det😀

Heidi kom på sin lunchrast och provade ut de kläder hon ska visa i morgon, hon värmde sin lunch och jag hade hämtat en sallad på Mama Mia och vi kunde sitta ner tillsammans en stund.

Jag gick och beställde blommor inför i morgon, så fina.

Flisan kom in efter det att hon slutat skolan innan hon åkte hem till Ada och Signe.

Idag var det lite kyligt i butiken , det är det vissa dagar och idag var en sådan dag då man aldrig tinade upp så när jag stängt för dagen gick jag till Actic och la mig i solariet 20 minuter. Jag somnade nästan direkt och det var SÅ varmt och skönt💋

Poff så var dessa minutrar över och jag gjorde mig klar och åkte till Hentorp.

Jag satte i gång kaffe, och gjorde i ordning fikavagnen. Therese kom och vi hjälptes åt med det sista.

Vi sjöng och fikade, så trevligt och vips var klockan 21.

Hämtade upp Flisan hos sina bröder, så idag har jag träffat alla mina ungar❤

Nu under kvällen fick jag en guldkantad komplimang från ett annat barn i min närhet, en önskan att jag skulle varit dennas mor, glädjande för mig men samtidigt sorgligt för detta barn att känna sig så bortglömt och oälskat😥

Hem ljuva hem, te och knäckemacka med skivad kallrökt lax blev en fin avslutning på den här dagen.

Har suttit i telefon med detta barn under kvällen och hoppas att myndigheter tar sitt ansvar när ingen annan gör det. Känner mig matt av att samhällets sociala nätverk är så slapphänta.

Nu ska jag göra kväll, är inte särskilt trött, brukar inte vara det på onsdagar efter kören men jag måste sova för att orka med i morgon.

Hoppas ni haft en fin dag ni med.

Godnatt och sov så gott, kram😘