Onsdag 28/3

28. mar, 2018

Då var denna lediga onsdag strax till ända och jag känner mig mycket nöjd och belåten😀Jag har träffat fina vänner, nya härliga kvinnor som fått ta del oljans funktion. Flisan var med och berättade ur hennes perspektiv den funktion som oljan gett henne och hjälpt henne att kunna sluta med sin medicin för/mot ADHD. Jag blir så varm inombords var gång jag hör henne berätta..❤

Blå himmel, fågelkvitter och ett ljust och inbjudande sovrum, inte fy skam att vakna upp till. Flisan kom och ville gosa ner sig bland hotdogsen och jag gjorde plats.

Låg och planerade dagen innan jag gick upp. Magnus vaknade gick ner och gjorde morgonritualerna för hundarna men han glömde fåglarna. Inte lätt för det är ju jag som brukar köra det racet oftast, men snabbt fixat.

En njutbar frukost. Flisan gjorde en omellet, jag och Magnus körde shake, smoothie och ägg.

Idag skulle vi ha lite tid tillsammans och den vigde vi åt att röja lite ute. Det samlar sig som ni vet en massa bråte som gjort sitt som man ska slänga sen... idag samlade vi ihop allt och körde detta till tippen.

Solen gör ett superjobb och snön ger vika. Krokus vill upp överallt och det känns att det kommer att explodera bara alla dessa minusgrader ger med sig nattetid. -11 var det i morse😮

Jag hade ett inbokat besök hos en väninna i byn och det var mycket givande att hälsa på. Jag bjöds på våfflor och vi pratade lite kommande affärer. Magnus tittade in då han hade vägarna förbi, han kan mycket om företagsbiten som jag inte har superkoll på så det blev perfekt👍

Hem och lagade till lite lunch efter våffelkalaset. Idag blev det kallrökt Vänerlax och smörstekta grönsaker med sweetchilisås och vitlök, mums så gott det blev.

Kaffe på termos och ut med hundarna till växhuset. Njuta stog näst på agendan och jösses så underbart. Satte in stolen strax innanför dörrarna, solen bara flödade in, en helt klart förstklassig timma till allas glädje. Flisan kom ut till oss och ville ha sol💋

Sedan blev det dags för att bege oss in till stan och div.

Jag släppte Magnus vid barberaren och efter det åkte jag och Flisan på ärenderunda. Tvätta bilen kunde jag glömma, långa köer överrallt, det blev en tur till grönsakshuset för div inköp, därefter till Plantagen, köpte krukor till tomat och paprika.

Hämtade upp en snyggare man nere i city och därefter till Mekonomen. Nu är min Chrysler med nya torkarblad och blänkade röd. Vi tvättade av den i självtvätten, både bättre och billigare, enda jag saknade var underspolningen.

Hem igen och packade ur bilen. Lite mellanmål/kvällsmat innan jag och Flisan åkte till Tibro för ett möte i oljans tecken.

Ett mysigt möte, glad att få sprida min kunskap😀

Vi handlade lite på Ica i Tibro innan vi så åkte hem igen.

Flisan hjälpte mig att packa upp och jag satte på tevatten och tog med en kopp upp till kontoret.

Så fin dag det varit på alla vis, känner mig glad och tacksam för allt.

I morgon ska jag jobba och det ska bli roligt💋

Trött nu, rundar av här och lägger dagen i mappen bra-dagar till min samling.

Nu önskar jag er en god natt😘