Tisdag 27/3

27. mar, 2018

Pigg och glad😀

Kom hem för en timma sedan från skatteverkets informationsträff. Känner att det är massor att hålla kolla på, detta är verkligen inte helt enkelt utan krävs att syna ordentligt.

Har ni hunnit njuta av det värmadne gula klot som brett ut sig över riket på flera håll idag? Det har jag gjort en stund och det var såpass njutbart att jag vaknade till och vaknade till med ett ryck då hundarna såg en häst som gick förbi ute på vägen. Den underbart sköna avslappnning som kom över mig där i solen har suttit i resten av dagen❤

Flisan kom in till mig strax efter det att jag vaknat, hon var trött och ville sova lite till men bland alla gosingarna. Signe och Ada låg nästan på varandra och Wera höll sig på sin "vanliga" kant.

Jag låg kvar en timma och vilade lite till och svarade på några mail.

Hungrig kände jag att jag började bli, jag var tvåa nere och Ada trea, Wera var först. Jag släppte ut dem under tiden jag matade fåglarna och efter det fick alla frukost.

Jag kokade ett ägg som blev perfekt liksom restenav frukosten. Min gröna drink var slut och den saknade jag faktiskt. Flisan kom ner och var kramig och sugen på pannkakor och kan ni tänka er, simsalabim så var fanns det nygräddade pannkakor med sylt och grädde😀

Efter frukosten hängdde jag ut sängkläderna, kikade till  mina tomatplantor och gissa om jag blev glad, 2 av paprikafrön har tagit sig🤩

Ska plantera över de små liven i krukor nu i påsk så de får fart på växandet. Har tänkt att städa ur växthuset mm. Allt är på gång känner jag, det pirrar..🤪

Jag gick ut en runda med de små, jag går runt här på gården och snön är så hårt packad att den håller att gå på.

2.8 km blev det på Viking idag. Kände att nu är det dags och det gick hur bra som helst. Fötterna kom ihåg att trampa på ordentligt och konditionen har inte gett vika. Skulle vilja ha en roddmaskin-längre fram så kanske det kan införskaffas. Den tar ju på hela kroppen och det känner jag behövs.

Tid hos Martina vår frisör kl 13. Flisan hade gjort sig klar och åkte med mig in till Skövde. Hon skulle träffa en kompis nere på stan, de skulle gå och fika.

Detta med att sitta hos frisören är ju helt underbart, somnade nästan. Skön avkoppling till de ledsnar på att man nickar till och morrar lite🤪nej då, skämt å sido men man kan ju bara sitta där tills det är klart så det blir som en micro semester.

Det blev så bra och fägen hon fick fram passade mig perfekt. Tack för det Martina💋

Nöjd och belåten åkte jag hem och tog ut hundarna i den soldränkta trädgården. Jag öppnade växthuset och Signe var först in. En njutbar timma därute samt trevligt samtal med 2 rara granntanter.

Sen lunch men jag ville ta vara på solen en stund, jag åt och drack en smakrik kopp kaffe och efter det åkte jag in till stan igen och skattekontoret. De var så väl planerat. En kvinna mötte upp med parkeringstillstång och en annan visade in oss i rätt lokal.

Det blev fullsatt och Bengt- mitt X hans rara nya kvinna var där, trevligt att se dem😀

Tänk jag är å glad, jag har god relation till mina tidigare män och det känns så bra. 

Efter fika och information åkte jag till Ica nära på Norrmalm och handlade lite och så vattnade jag hemma hos Heidi och Carl.

Flisan hade sett film hos sin vän Emelie så jag hämtade upp henne där. Vi körde hem, magnus var hemma och åt lite kvällsmat. Jag gjorde en ny omgång med min gröna smoothie, MUMS💋

Det blev min kvällsmat.

Nu sitter jag inne på mitt kontor och lyssnar till brasan och Magnus snusande i rummet intill. Han var så trött stackarn, långt arbetspass.

Jag ska strax runda av här och lägga mig, ny spännande dag i morgon med mysigt förmiddagsmöte med framtidplaner och eftermiddagen blir det njuta i växthuset, träffa min fina vän Lotta i Tibro. Därefter ska jag till en härlig kvinna och berätta om oljans funktion för hennes bekanta. Japp, det blir en underbar dag i morgon med.

Nöjd och tacksamheten känns i hela mig. Jag är glad att jag är frisk, mår bra, känner motivation till massor ja jag har så oerhört mycket att vara just glad och tacksam över, det är nyttigt och välbehövligt att stanna upp och reflektera. ❤

Önskar er alla en godnatt, kram😘