26. mar, 2018

On the road again

Tänk att det tog fram till idag, känslan när jag körde in till jobbet var härlig- on the road again😀

Vaknade kring 7, kände mig rätt så utvilad. Wera var lite gnabbig då jag knödde lite på henne. Hon gillar att ligga på kanten hos mig i knähöjd och var gång jag ska ändra ställning så blir hon irriterad den lilla grisen.

Vi låg kvar en stund med lite morgonritualer i sängen innan uppstigning. Magnus var i väg sedan 3 tiden.

Flisan var behjälplig och vi fåglar och hundar fick allt det behöver och mer därtill, därefter hade vi en mysig frukost. Jag tog det sista av min gröna smoothie, insåg att grönkålen var slut så nu blir det en tur till grönsakshuset i morgon.👍

Efter avklarade morgonbestyr vattnade alla växter, ägnade mig åt yoga och insåg att så fort man stelnar till😙

Gjorde mig klar och gav mig av in till jobbet, kände mig pigg, fin och på g..🤪

Städa står på måndagsschemat och sagt och gjort, tänk så mycket det gör att skava runt med det högljudda åbäket, den maskin vi har är väl några år, tung och otyplig , men funktionell.

Förmiddagen blev lung på kundfronten men efter helger finns där alltid att fixa med, det kom jackor, tunna skinnliknande som är en utav våra bästsäljare och vi har väntat så länge på dem och idag så dök de upp😀flera kunder som fick ett efterlängtat samtal idag.

Timmarna tickade på och Anette löste av mig, jag slutade 14 idag. Jag åkte hem till mitt älskade hem och flisan hade värmt den sista soppan åt oss till lunch.

Min vän sedan lekis kom på besök och det var länge sedan vi sågs, kul att se henne, vi fikade och ventilerade tillvaron.

Magnus kom hem och var pratsjuk, jag skjustade Flisan till bussen, hon var extra glad då hon fått ett samtal om sommarjobb och ev helger innan sommaren, perfekt för henne🙃

Marie åkte hem och jag lagade middag som idag bestod av mandelpotatis, färsk brysselkål och broccoli. Stekte färsk oxfilé till Magnus och jag rörde ihop ett vitlökssmör med basilika, chili och havssalt, så underbart gott. Jag smakade en lite smula kött men gav resten till 3 par ögon som satt var mycket intresserade av dofterna i köket idag🤪

Efter maten kikade vi lite på firmans bokföring och diskuterade lite fram och tillbaka inför kommande deklaration. Jag ska i på information på skatteverket om just att deklarera NE-bilagan för det har jag aldrig gjort.

En runda ut med de små, det snöade och hade gjort under eftermiddagen.

Magnus skulle i säng tidigt då det är arbete för honom i morgon igen så vi kikade på en film innan.

Jag släppte ut de små en sista sväng och efter det hämtade jag Flisan uppe i byn.

Vi donade lite i köket innan jag satte mig här och hon gjorde kväll.

Nu ska jag göra kväll, ska bli skönt att komma i säng. I morgon är jag ledig, ska till frissan efter lunch och ska greja lite hemma med lite av varje. Ska bli mysigt att ha lite tid med Flisan ❤, hon börjar bli stor.

Hoppas ni haft en bra start på veckan, själv lägger jag denna dagen till mappen- bra dagar.

När man tänker efter är de flesta dagarna bra, och alla dagar bär med sig något gott även om det känns tröttsamt och tungt mellan varven.

Godnatt min vänner och sov så gott nu, kram😘