Fredag 23/3

23. mar, 2018

Fortfarande trött, misstänker att det kommer att ta ytterligare något dygn innan jag är helt återställd men ny energi och kraft har fyllt på idag😀Det har ju bjudits på underbart vårväder och jag tog av mig jackan när jag satt ute. Har varit ledig och det var skönt och tur för jag hade inte orkat köra heldag utan vila. I morgon jobbar och det ser jag fram till.

Solen bara vräkte sig ut över ett vitt och vackert landskap. Jag öppnade balkongdörren och fönster i både mitt kontor och vårt sovrum. Frisk ny luft in.

Flisan hade sovmorgon, började inte förrän 12 men hon vaknade rätt så tidigt ändå och kom in till mig. Lite tax och mammamys innan det blev dags att kolla vad magen mäktade med idag till frukost🤪

Matar fåglarna ett tag till, det är ju fullt med snö ännu och inte så mycket i matväg til dem. De blir alltmer tama och endel sitter kvar i tallriken när jag öppnar dörren och går ut på verandan.

Smågrisarna fick sin del och fick därefter ut och kissa av sig. Det är så blött på baksidan nu, de vill inte gå i det, de går upp på snön istället men den smälter ju snart så då blir det lurigt. Det lär ju ta LÅNG tid innan det torkar upp😙

Ett perfekt kokt ägg, en grön shott och nästan en full leanshake fick jag i mig, duktigt va?

Inget kaffe ännu men i morgon tänkte jag ta en kopp och testa vad magen tycker om det. Men jag tror att det ska gå fint, det kaffe som Zinzino har är oslagbart och jag hoppas det kommer gå bra med en kopp.

Inget arbete för Magnus idag, han behövde vila lite så det har han allt gjort.

Efter frukosten skrotade jag runt med lite av varje, jag skjutsade Flisan till buss uppe i byn. Jag tog ett bad och det  var så skönt, naglarna- alla 20 fick sig ett lyft😀

Jag gick en runda med Ada och Signe och de vill inte gå i vare sig lera eller vatten, ingen längre sträcka alltså🤨

Jag värmde lite lunch åt oss, och efter den gick vi ut och satte oss i solen utanför växthuset. Magnus uppskattade ca 23 grader där inne, vem vill inte njuta av det? Signe bara älskar värmen och Ada valde att ligga ute på däcket där jag satt.

Carl kom med Wera runt 15-tiden och efter det åkte jag till Hjo och handlade. Jag köpte nya haddukar på Hem & Hobby, kanske kan funka. Det kändes som bra kvalitet kontra priset👍

Jag handade på ICA i Hjo och fiskbilen stog där idag😀Jag köpte benfri torskrygg och färska räkor.

Hem och packa upp. Det blev en underbar soppa som mer än säkert hade funkat i Halvåtta hos mig, jag precis lagom och tog lite längre tid på mig än brukligt, njuta gällde.

Det började skymma, det är just så länge nu och himlen var så vackert blå och kontrasterna så oerhört vackra till de gula husen på gården.

Jag gick ut en sväng med alla små innan det blev helt mörkt och jag hade inga vantar och saknade inga heller, ja ni läste rätt💋

Flisan bestämde sig för att stanna kvar inne i Skövde ikväll hos en kompis, tomt när hon inte kommer hem MEN jag lär få vänja mig..

Nu har kvällen lagt sig och så även mörkret här ute i Djursätra och övriga riket. Önskar en ny njutbar dag i morgon. Ska jobba och det ska bli kul.

Handdukarna är snart klara i tumlaren och efter det är det läggdags. Magnus är också seg så vi gör tidig kväll.

Hoppas ni haft en fin dag, hunnit njuta av solen och kvällen.

Natti natti😘