Onsdag 21/3-Torsdag 22/3

22. mar, 2018

Då är livet påväg tillbaka men det kommer allt att ta lite mer tid innan jag är helt återställd. Har varit totalt UTSLAGEN natten från tidagen till i morse och jag har faktiskt aldrig varit så dålig. Vet inte ännu om det var matförgiftning eller om det var något annat som orsakat detta hemska men maginfluensa eller vinterkräksjuka brukar hålla i sig mer än 5 timmar..🤔

Viktoria och jag var ju ute och firade lite på ett ställe i stan och det var mysigt och trevligt. En olustkänsla kom över mig när vi satt och småpratade lite efter middags slut. Jag drack ett glas rött till hjorten och det smakade riktigt bra.💋 Vi åt samma saker jag och Viktoria utom varmrätten där hon tog vegetariskt och jag kött.

På hemresan eskalerade olustkänslan och ett diffust illamående satte till.🤒 Jag kramade Viktoria godnatt och jag kände att jag fick vara snabb in och jag hann inte ens ta av mig skorna..

De 5 nästkommande timmarna var ett rent helvete om jag så säger, Magnus den stackaren var mig behjälplig och jag vart ju svimfärdig mellena varven. Amanda vaknade och blev såklart orolig. De mest brutala timmarna ever och jag brukar inte gnälla.

Magnus tog med sig Amanda och åkte till jobbet, mitt i natten. Ingen bra tillvaro för ett barn men vad skulle vi göra? Hennes mor skulle självklart kommit upp för länge sedan och hämtat henne men vi fattar ingenting. Hade jag inte varit sjuk så hade jag ju jobbat jag med.

Magnus väckte Flisan, hon kom in till mig och fick vara "stand in" Efter 04 så lugnade det ner sig och då var jag helt tömd. då började krapmerna i fötter och ben. Jag lyckade somna till och från men vid 9 tiden ringde jag 1177 och de i sin tur 112.

Det kom en ambulans rätt så snabbt och de tog prover som var bra allihop. Jag fick ett dropp snabbt och det var banne mig räddningen. Tack och lov så gick det in direkt och kramperna lugnade ner sig rätt så snabbt. Jag berättade kort händelseförloppet och de tyckte de lät som ren förgiftning. Nu återstår detta att utreda.

Jag låg hela dagen. Flisan kokade te åt mig och rostade en macka. Jag sov/vilade ömsom till 15.30 då gick jag upp första gången den dagen, hujedamig, så länge har jag aldrig varit sängliggande någonsin dagtid😥

Ryggen tar stryk för mig när jag ligger länge, nu är jag ju mer tränad och så men 12 timmar blev to much. Jag gick ut och satte mig i Tv-soffan och fick te av Flisan som pysslat om mig hela dagen.

Amanda och Magnus kom rätt så sent, de åt kvällsmat och grejade med lite av varje.

Läggdags igen, jag var helt färdig. Jag lyckade somna trots värkande rygg och vaknade inte förrän 7 i morse. Då smög jag mig upp och tog två Alvedon och somnade en timma till.

Flisan vakande och sade godmorgon, lite mys med henne💋

Jag tog mig ner till köket och försökte fixa lite och det funkade rätt så bra. Fåglarna fick mat och även de små. Men vilken skillnad mot den vanliga Annika, det gick verkligen på halvfart.

Långsamt men sakligt gjorde jag en grön smoothie, den smakade ljuvligt men jag orkade inte så mycket. Vägde mig i morse och mer än 3 kg hade jag tappat, lite att ta igen.

Amanda kom upp, vi åt frukost tillsammans.

Magnus skjutsade Flisan till en buss, jag och Amanda satte oss i whiskeyrummet och pratade och myste. Jag hoppas att detta var något annat elände än magsjuka för annars är blir väl de flesta sjuka som jag träffat det senaste dygnen men ännu har alltså ingen blivit sjuk👍

Resten av dagen har varit oerhört lugn för min del, Magnus däremot har fart fram här och storstädat badrummet och alla avlopp mm och jag förstår att han ville storstäda badrummet..😙

Jag kokade torsk och blomkål/broccoli/morötter till middag. Milt och bra för magen.

Gick ut en stund och satte strax innanför i växthuset på en stol i oslen..så varmt och skönt, avkoppling på hög nivå.

Modern och mormor mötte upp Amanda inne vid stationen, Magnus skjustade in tösen dit. Känns så sorgsamt allt detta, tänk om man kunnat trolla..

Nu har jag fått i mig en leansshake och sitter på mitt kontor och delger er de senaste dygnens händelser. I morgon är jag ledig, det passar bra då jag inte är helt återställd ännu.

Hoppas verkligen INGEN annan råkar ut för detta helvete, inget jag önskar någon.

Jag ska lägga mig snart, det behöver kroppen känner jag.

På återhörande i morgon.

Kram😘

Mina tomatplantor har krupit upp en bra bit redan, små tunna fina, det kommer blir gott lämgre fram.