Måndag 19/3

19. mar, 2018

I kväll blir det tidigt i säng, är trött och det är ju inget att undra över. Det blev sent i går, Amanda kom tillbaka till oss efter lite om och men. Mycket är i görningen, kanske det blir någon struktur framöver som kommer att fungera.🤨

Idag har det verkligen varit måndag, ni vet en sån där dag när vare sig folket eller stan över huvudtaget verkar ha vaknat till liv helt. Det har i oförsig varit rätt så ok med tanke på omständigheterna😙

Magnus och Amanda begav sig ticigt i svinottan, Magnus hade arbetsdag och fick ta med sig tösen då även jag har ett arbete att sköta👍

Flisan kom in till mig minuten efter Anja kommit in och krypit ner bland de varma grisarna, ja snart var hela sängen full av flickor och fnitter🙃

Jag skulle hinna med en hel del, kände mig allt lite småseg, fågelmaten vart slut så jag länsade skafferiet på pumpakärnor, solrosfrön och lite annat lämpligt.

Ada var med mig ner i vanlig ordning, hon skuttade ivrigt omkring under tiden jag delade upp mat i skålar, bytte deras vatten och satte på ägg.

Utfodring till de små, jag stekte ägg till flisan och dukade fram och skakade shakes. Anja och Flisan intog plats vid bordet, äggen blev helt suveräna.

Lite plock i köket innan jag duschade och fixade till mig. Anja skulle vara kvar här under dagen och jobba och se till de små, bra kombo.

Vi åkte in till Skövde och pratade lite om helgens som gick. En mysig helg i sin helhet💋

Jag släppte Flisan vid skolan och själv begav jag mig till butiken och förberedde dagen.

Så lugn förmiddag, urk..Therese kom 11.30 och hade kaffe med sig, jag smet iväg på synundersökning och valde faktiskt ett par andra bågar än den som jag lagt undan i lördags. En som inte var riktigt så ljus i tonen, så snygg🤩det kommer att bli perfekt detta. Synen var plus minus, skönt att synen inte ändrats- oljans funktion.

Jag lämnade åter den väska som jag köpte i lördags, den blev inte som jag förvänat mig då den inte hade en hård botten, så nu är både jag och Therese ute efter en ny vårväska och inte har vi hittat någon i butikerna (stackars oss) men det kommer ju in fler 🤪

Vi drack kaffe, jag hade köpt fin choklad åt oss. Det fanns en del att plocka med så dagen rullade på och klockan blev äntligen 18 och jag fick låsa och ta mig hem.

Våren är ju på väg , den väntar runt hörnet och lär stå där och lura ett bra tag till och så även kunderna. För handeln inom konfektion är så väderstyrt.

I morgon är det vårdagjämning så 17:15 får ni hälla upp och skåla in den- VÅREN❤

Flisan var hemma när jag kom och skulle åka in till vänner i skövde. Jag hann stoppa in en maskin tvätt innan jag skjutsade upp henne till buss i byn.

Anja hade gett sig in till city på ett möte och är nu tillbaka. Vi ska ha en chillkväll med lite genomgång av det mesta. Magnus och Amanda är inte hemma ännu men snart så. Det har varit en tuff dag för dem båda.

Själv är jag ledig i morgon, ska handla åt föräldrarna och sedan till Solbacken och städa. Lunch med fina Lotta tror jag det blir och middag med Viktoria på kvällen, en toppedag som det ser ut, yes💋

Men först ska jag ta hand om den här kvällen och se vad den bär med sig.

Hoppas ni haft en bra start på veckan och har en skön kväll.

Återkommer i morgon, kram😘

Det brukar ofta vara så att saker som man gör fel medvetet, eller utsätter andra för brukar oftast slå tillbaka, jag kommer att återkomma till detta när jag har facit i hand.