Lördag 17/3 & Söndag 18/3

18. mar, 2018

Berg och dal, ris och ros, surt och sött, himmel och helvete, regn ösom sol..Stora kontraster, så är det i livet många gånger och den här helgen har varit oerhört ispirerande, avkopplande, lärorik, njutbar, euforisk och frusterande på grund av kvällens händelse. Jag känner mig matt och trött och skulle bara kopplat av efter det att jag kommit hem från min andliga "kurs" men i stället har jag fått vara stöttande support i detta virrvar😠

Lördagen var jag ledig och gick upp rätt så tidigt ändå. Jag tillverkade en grön välsmakande smoothie på grönkål, spenat, citrus, äpple och banan. Jag utfodrade djuren och kokade ägg. Magnus och Amanda vaknade och gjorde mig sällskap. Solen strålade från en klarblå himmel, det skulle komm att bli en underbar dag.

Mys och SPA-dag med söta Therese stod på agendan och jag gjorde mig klar och packade väskan. Jag tyckte att väskan såg lite tom ut, visst tusan höll jag på att glömma mina badkläder🤪

Ungdomarna vaknade till innan jag gick och jag pratade en stund med dem innan jag pussade familjen och åkte och hämtade Therese.

Vi gick runt i lite i olika affärer, vi hamnade på Pagholds ur, den fina Guccklockan som jag väntat på i mer än två månader och klockaffären i sin tur också såklart har ännu inte setts till. Gucci har verkligen inte visat något stort intresse av att sälja någon klocka😠så nu ska de bannemig inte få mina pengar heller, det blev en helt annan klocka och den är jättefin

Vi fikade på Rådhuset, vi kikade på jeans på MQ, kollade invårnyheter bland vårens väskor mm. Detta med att gå stan är verkligen ingenting som jag brukar göra, enbart om det är något man är i behov att köpa.

Det blev dags att bege oss till Arena Skövde och SPA. Vi åt nästan direkt, bakpotatis med räkröra och detta med att vara duktig på mat är ofta till en nackedel när man inte äter hemmavid.. det fanns samt och peppar att tillgå som tur var😙

Hammasten, varmbassaäng, olika bastu-ångbast, Aufgus-bastu med olika dofter och handdukar som viftas runt, soljusterapi.. en helt underbar eftermiddag❤

Jag skjutsade hem Therese och åkte sedan till mitt älskade Djursätra.

Flisan var i Tibro med vännerna och Amanda och Magnus satt och kikade på film. Jag sjönk ner i soffan hos dem och kände tröttheten slå till.

Jag gjorde mig klar för att gå till sängs. Nöjd med dagen somnade jag..💋

Söndagen startade ljus och fin med sedvanliga morgonbestyr, mata fåglarna, hundarna. Äggen blev dock för hårda, synd på en för övrigt bra frukost.

Familjen vaknade succesivt, jag gjorde mig klar för avresa norr över.

Sammanfattningsvis blev detta en heldag med mycket information, tankar och känslor. Jag kan mycket mer än jag tror, jag har kommit otroligt mycket längre i den andliga världen än vad jag hade trott🤩Jag "klarade" flera saker denna första gången än vad de flesta gör, så jag har varit uppkopplad länge men inte riktigt förstått hur jag ska använda det men är nu på god väg.

Trött och nöjd åkte jag hemåt i ett fruset landskap med dalande sol. Så vackert ljus på himlen, en enorm frid följde med mig på min resa hem.

På hemvägen ringde min sytser Anja och faktum var att vi hade en bil mellan oss lustigt nog. Vi mötte upp på gården, tog enn kvällsrunda med ada och Signe i det underbart vackra landskapet.

Te och smörgås smakade gott, vi planerade kvällen med ett glas vin, blogg och prat då vi inte setts på ett bra tag. Dock blev det en helt annan inriktning på denna kväll, en mycket obehaglig vändning och S/Z/E/G-B vet precis vad jag "pratar" om..då de har koll.

Nu ska jag äntligen runda av här, ska inte förbruka alla energi då jag kommer att behöva en hel del i morgon.

Hoppas de flesta av er haft en fin och avkopplande helg. I morgon ny arbetsdag, nya möjligheter för nästan alla.

Kram😘