Fredag 16/3

16. mar, 2018

I eftermiddags hittade jag en hörna inne i butiken nära de stora skyltfönstren där solen faktiskt kikade in och jag passade på att ta del av detta ljusfenomen och för oss som inte kom med till Teneriffa för nöja oss med små solglimtar och längta extra mycket till vårsol och med lite tur en kommande resa till Bali💋

Idag har det varit en lugn, mysig och harmonisk dag. Jag vaknade tidigt och åkte in strax efter 8 till ett soldränkt Skövde. Isigt och kallt med bedårande vackert.

Strax före 6 vaknade jag och kikade på klockan och kände, NÄÄÄ, ville sova lite till. Upp och gjorde ett toabesök och återgick till sängvärmen men lyckade inte somna om och behövde det inte heller. Jag kom ju i säng såpass tidigt i gårkväll och var allt utvilad😙

Ada är ju inte särskilt nödbedd när det gäller att vakna tidigt och gå upp, hon är ju alltid hungrig och pigg på det mesta. Vi gick ner till köket, Magnus och Signe låg kvar.

Jag kokade ägg, gjorde en leansshake på havremjölk som jag köpte i går, den blev helt suverän👍liksom äggen.

Flisan kom ner och var lite mammig och strax därefter kom Signe med Magnus i släptåg. En lugn och skön morgon, det skulle bli en vädermässigt vacker dag.

Jag tvättade håret enbart, fixade till det och lade min vardagliga makeup. Sedan bar det av in till Skövde grönsakshus. De hade tillberett en grön välsmakande smoothie och jag köpte en påse med ingridienser så jag kan göra en egen sådan i morgon😀jag köpte ananas, päron, äpplen, avokado och andra grönsaker. En tur till Willys, köpte ost och havremjölk samt lite annat plock, efter det körde jag ner till city och stuvade in grönsakerna på jobbet. Det skulle komma att bli för kallt i bilen hela dagen då det var -10 ute, brrr.

Städa stod på arbetsagendan, jag och Martina körde teamwork i kök och toalett som tillhör personalen, därefter damsög jag uppe i butiken.

Vi hann sitta ner och ta kaffe och småprata lite innan det blev dags att öppna butiken. Oh så kallt det var när jag ställde ut skyltarna i enbart skjorta, det gick ju snabbt men ändå..

Jag släppte in lite kylig luft, lite nytt syre, dagens första kund anlände och ville prova byxor😀Therese kom och vi planerade lite inför dagen.

Solveig kom in, tanken var att hon skulle jobba men det hade blivt förväxling 🤔tokigt.

Vi packade upp varor och prismärkte, det fanns kläder att ånga, kunder att ta hand om. Vi delade på en låda sallad med kyckling, vi hann dricka kaffe och prata bort en stund. Många skratt blev det dessutom- a newborn soul🤪

Det blev eftermiddag och jag blev ensam kvar. Lite segt såklart då det inte var någon särskild fart på stan.

Magnus hade hämtat upp Amanda vid tåget, de kikade in och tog mig sig påsarna med frrukot och grönt hem.

18 låste jag butiken, räknade kassan och åkte hem.

Jag packade ur bilen och kopplade av några minuter med de hemmavaande.Flisan hade vänner hemma som var sugna på kvällsmat och jag hackade grönsaker, stekte köttfärs och fixade fram allt.

Ett mycket trevligt sällskap, vi åt tillsammns och efter det bastade ungdomarna. Magnus plockade bort det mesta och jag satt faktiskt och slappade. Härligt trött efter dagens bestyr.

Nu har de bastat klart, Amanda spelar Tv-spel, jag sitter här och Magnus ligger och halvsover i soffan. Jag ska inte sitta uppe så länge i kväll, har en efterlängad mysdag framför mig med Therese❤Vi ska på stan, Aqua Vitalis och bara vara lediga..

Så hur har er vecka varit om ni gör en utvärdering? Bra hoppas jag. Min har varit innehållsrik och trevlig, lite lagom av det mesta. Helgen blir avkoppling och mys samt insyn i den andliga världen🤩

Nu ska jag runda av och göra kväll. Än så länge är ungdomarna inte trötta och då är de rätt så behagliga.

Nu säger jag godnatt.

Kram😘