Torsdag 15/3

15. mar, 2018

Sömnig, det är rätta ordet för i kväll. Jag ska hämta Flisan uppe i byn nu 22 och efter det ska jag göra kväll och lägga mig bland nytvättade lakan💋

Vaknade för tidigt i morse, trist för jag hade allt tänkt ta lite sovmorgon. Orsak till att jag vaknar tidigt är för att det är FÖR ljust, i morgon drar jag ner mörkläggningsgardinen, eller inte. Jag älsakr ju att det är ljust och det är ok att vakna tidigt😙

Magnus hade gett sig iväg till sitt arbete rätt så tidigt, Ada ville upp men då jag låg kvar stannade hon kvar i sängen en stund till. Flisan kom strax efter 7 så vi fick en liten stund tillsammans.

Frukost till stora och små och idag höll skaren även till mig. Fåglarna är ivriga och pigga, de bryr sig inte så mycket om att det är kallt, ljuse styr dem.

Mitt ägg blev så perfekt idag, mums. Flisan fick stekt ägg-ja lite curlingmor där ja🤪

Hon gjorde sig klar och lagom till kaffet hade vi en mor-dotter prattstund om lite av varje. Jag skjutsade upp henne till byn för en busss in till skolan. Jag började inte förrän 11:30.

Jag rev upp vår säng, hängde ut täcke och kuddar på väddring och tvättade sängkappan och tog fram dammsugaren och gjorde rent bakom sängen och gaveln.

30 minuter på Viking, 2,9 km och det kändes hur bra som helst att äntligen få det gjort👍

Efter det att jag svalnat av blev det dusch och fix, en promenad med de små och sedan bar det av in till Skövde. Jag lämnade av de små hos Marie som skulle passa dem idag och därefter åkte jag ner till city. Parkerade bilen och gick och köpte kaffeLatte åt oss.

Det var folk i butiken och jag ställde ifrån mig väska och jacka och vi hade byxkunder mm. Det blev och vi satte oss och tog en fika tillsammasn med Martina vår frisör.

God lunch tillsammans han vi också med och dagen löpte på 😀Therese slutade och jag blev ensam kvar. Det kom 5 lådor varor så jag hade att pyssla med resten av dagen.

18 låste jag, räknade kassan och åkte upp till Ica Kvantum och handlade lite. Ska åka in tidigt i morgon och handla på grönsakshuset innan jobbet .

Gick upp till Marie med en låda ägg, lite tack för hjälpen.

Sedan bar det av hemåt och så skönt det var att just komma hem. Ingen hemma, tomt och mörkt men det var åtgärdat relativt snabbt. De små fick kvällsmat och så kom Magnus hem.

Jag kokade ägg, tog en shake och vi åt lite småplock och efter det fixade vi sängen. Jag strök undan lite blusar mm.

Vi gick nyss kvällsrundan med Ada och Signe och det är vackert stjärnklart. Läge att ställa sig med stjärnkikaren och beskåda härligheten men jag är för frusen för det i kväll. Men det ska ju bli kallt och klart i några nätter nu så..🤩

Nu ska jag hämta Flisan vi bussen. Imorgon blir det inget oväntat besök men därermot har besöket förflyttas på kartan till något mer norröver helt oväntat. Vissa saker löstes med fräckhet😠

Önksar er en fortsatt skön kväll.

Kram