14. mar, 2018

800 grader

Hett om öronen kan man säga, Ebba Grön sjöng 800 grader 1981 och idag sjöng jag sommarsånger när min termometer visade +13😀Fick liksom både vår och sommarkänslor på en och samma gång som Gyllene tider sjöng i sin tur före mig 2003. 15-kaffe ute på altanen utanför växthuset och det var en utav dagens höjdpunkter.

I morse var sängen extra skön och det kändes som min kropp hade velat ligga kvar en något längre stund än den gjorde men jag bestämde mig för att jag skulle få till yoga idag.

Wera är supernsabb ner, faktiskt alltid före mig och ville ut direkt idag. Jag passade då på att fixa rent till de små fåglarna som idag trippade fram på skaren. Tänkte då på alla djur ute i skogarna som inte har det lätt i detta växlande väder, de kan skada sig, skära sig på den vassa snön😥Fåglarna var snabba att ta sig till maten och de är inte så rädda längre, en blåmes swischade förbi mig och in i ormhasseln strax bakom mig.

Tre små grisar fick sin frukost och sedan bar det av ut och skälla, skaren höll för alla.

Magnus som har varit ledig idag åt frukost med mig men återgick till sängvärmen efter det, klokt, i bland är det skönt att ha lite sovmorgon efter frukost, för min del var det ljusårsedan dock🤪

Flisan vaknade och var lite mammig och pratsjuk så jag sköt på yogan tills eftermiddagen. Dusch efter det och sedan bar det av till morgonmöte på jobbet, blev något sen men men.

Alla var på plats och vi gick igenom vårens agenda med modevisningar och allt som ska planeras till detta.

Efter mötet gick jag till Hemtex och bytte färg på ett underlakan, träffade en kollega inom Zinzino som jag lånade ut lite grejor till. Jag hade ett kundsamtal med Helena som jag jobbar med i oljansvärd och efter det åkte jag upp till ICA-Kvantum och parkerade där och blev hämtad av Viktoria.

Vi åkte på lunch i Falköping och träffade en annan kollega och en vän. Trevlig lunchtimma med god fettsyrebalans och övrig balans💋 Det sprack upp och när vi gick ut från stora hotellet var det nästintill blå himmel och solen värmde UNDERBART!

Tillbaka till parkeringen.

Jag åkte till Eddie och lämnade leanshake, sedan åkte jag hem och drack 15-kaffe ute med Magnus. Njuta.då Signe, Ada och Wera gottade sig i sofforna inne det uppvärmda växthuset, tror allt att de också är trötta så snö och kyla nu.

Vi hämtade hundmat hos Malle i Korsberga, jag vek ihop massor av torr tvätt och plockade in i skåp och lådor. Magnus drog runt med snabeldraken, vi hjälptes åt med kloklipp.

In till Skövde igen, jag lämnade tillbaka Wera, köpte servetter och småplock till körfikat. Jag träffade en fin vän som hade blivit "dumpad" efter en 9-årig relation. Vi bestämde att vi ska ses och prata. Prata ÄR viktigt och att ha någon som lyssnar💋

Till kyrkan i Hentorp och träffade fikagruppen samt mina andra körvänner, en härlig övning med energi som det brukar.

I morgon jobbar jag med start 11,30, det blir lite sovmorgon kanske..

Hoppas ni alla haft en härlig dag och sett solen och känts dess påverkan. Vi behöver lite sol och värme nu gott folk, tina upp och blomma ut.

Kram-kram och natti natti😘

 

 

 

I