Torsdag 8/3

8. mar, 2018

Så ledsamt, obehagligt och rent förtvivlat läge. Det har försvunnit en flicka i trakten kring Götene- 14 år gammal de har letat efter henne några dagar nu och i morse fick Magnus ett sms tidigt att de skulle höja nivån på sökandet ytterligare och då kallades hemvärnet in. Han åkte kl 8 i morse och är på hemväg först nu. Sökandet fortsätter..

Själv har jag haft en riktigt bra dag trots att det har snöat och varit kallt. Visst påverkas även jag av vädret men jag har ju mest varit inne till skillnad från Magnus som varit ute hela dagen.

Vi vaknade samtidigt i morse kring halv 8, jag hade nog tänkt att mannen skulle få legat kvar men det plingade till i hans mobil och då tänkte jag, jaha, nu är någon chaufför sjuk..

Det blev lite snabba ryck, de små fick mat och de kom ut och fick skälla lite samt göra lite behov😙Vi åt frukost och Magnus rev fram de stora väskorna med grönkläder som luktar lite speciellt. Full  mundering och under det underställ såklart och så tog han med sig Ada och Signe och åkte till Solbacken med de små. Eftersom jag jobbade heldag och Magnus skulle varit ledig så blev planen bäst så.

Efter de åkt sattee jag på avkopplande yogamusik och hade en bra stund i det ljusa rosa musikrummet. Jag hamnade i ett sådär superskönt läge, total avkoppling och den känslan har funnits med mig hela dagen💋

Dusch och fix med det, jag bäddade och det kändes konstigt att inte gå en runda innan jag åkte in till Skövde.

Jag låste upp butiken och lät dörren stå uppe en stund för att släppa in lite av dagen.

Förmiddagen förlöpte lugnt, Therese kom och vi fick några myciga timmar tillsammans med varandra, kunder och butiksplock.

Jag blev ensam kvar och plockade med varor och prismärkte. Jag iordningställde de nya skorna som vi fick i går och satte upp små hyllor, det blev rätt så bra faktiskt👍

Slutdags blev det även för mig och när kassan var klar åkte jag till ICA Kvantum och handlade rökt sik, kallrökt lax, tonfisk, och räkor. I morgon är jag ledig så det blir fisk till middag❤MUMS

När jag kom hem släpade jag in, nä inte riktigt men en utav kassarna gick sönder. Allt packade upp och sattes på plats. Jag tog en shake då jag var så hungrig men efteer som jag ville träna så var det ingen idé att äta något tyngre.

Huset tändes upp och jag vattnade alla växter både uppe och nere, lite plnaering vid datorn innan jag knöt på mig träningsskorna och körde 2.7 på Viking.

Efter det ringe jag Magnus och han var på hemväg och sulle hämta upp Ada och Signe samt Flisan som snart är tillbaka i Skövde, det ska bli så mysigt💋har längat..

Strax en dusch och sedan lite kvalitetstid med familjen som snart är hemma och efter det blir det sängen. Ledig i  morgon och ska ta det lugnt men lite städa och fix i tvättstugan samt städa på Solbacken.

Hooppas ni haft en fin dag och en skön kväll, godnatt.

Kram😘