7. mar, 2018

Snart vår och nya skor

Godafton mina kära läsare, allt väl med er? Vinters tuffa kyla har äntligen lämnat oss och det känns som det är nått på g😀Nyligen hemkommen från min körsång så nu är jag pigg och påfylld med ny energi, underbart. Det blev ingen blogg i går kväll ,jag var faktiskt trött. Hade varit ute på galej min underbara olja och efter det hade jag ett trevligt möte i samma anda här på kvällen så det blev sängen tidigt, redan 22:30.

I går jobbade jag i butiken för ovanlighetens skull, ( ledig tisdagar) till 15. Efter det åkte jag till Tidaholm och efter det hem på möte. Sammanfattningsvis en toppendag🤩

Så idag har det varit en lugn dag, jag vaknade halv 7, antagligen för att jag kom i säng lite tidigare än vanligt. Lite koll på telefonen innan jag gick upp. Inget vanligt morgonmys för Flisan är kvar nere i Göteborg, hon känner sig bättre och kommer hem i morgon.💋

Magnus hade åkt tidigt till jobbet som vanligt. Ada låg kvar i sängen konstigt nog, jag var först ner i köket.

Jag matade fåglarna, gör det fram till snön är borta då det är enklare för de små att hitta mat.

Mat till de pälsbeklädda och själv fick jag allt fixa fram mitt eget idag. Njutbar frukoststund med lite datapyssel till kaffet. Jag kände mig pigg och motiverad, det skulle bli en bra dag.

Jag bäddade, gjorde mig klar och gick ut en längre runda. Ada och Signe åt harskitar, delikatess för taxar tydligen🙃Endast någon minusgrad, så härligt.

De såg så ledsan ut när jag gick, svårt att inte få dåligt samvete men det går verkligen ingen nöd på dem.

Viktorias söta hund LARS nosad ivrigt på mig när jag kom. Jag luktar ju tjej, vilke grej🤪

Vi drack kaffe och gick igenom lite saker och planerade att äntligen få till den där middagen som vi pratade om i somras. Det är ju sanrt sommar igen men, ja, tiden räcker inte alltid till.

Jag begav mig in till Skövde och ställde bilen på Commercetaket. Började 11 idag. Det fanns varor att plocka med och fler kom det. Bland annat skor/stövletter från Margit Brandt och gissa om jag föll pladask för dessa supersnygga❤love is in the air..

Det kom en fin tröja med trumpetärm i spets, supersnygg. Lite skralt med kunder så dagen blev lugn men snart är det vår och nya skor kan ge tillräckligt med feeling en slaskig onsdag i mars👍

Jag slutade 16 och åkte hem direkt. Stannade till på Sörboden och hämtade ett paket. Hem till djuren, så glada de blev, Ada tjöt av glädje.

Jag värmde lite grösaker till en något försenad lunch, jag gick en runda med de små innan jag återigen åkte in till stan.

Det finns flera skoaffärer uppe på Commerce och jag hittade ett par stövletter som jag bara kände att jag inte kunde slita mig ifrån, men jag hade ju hittat ett par på jobbet.. stor frustration men, kan man inte ha två? En beige och en petrol? Jooo😙

Ett trevligt och mysigt möte på Rådhuscafét innan jag åkte till Hentorp och min älskade kör. Vi i fikagruppen fixade kaffet mm innan vi började.

En härlig övning som vanligt, gott fika och trevligt umgänge.

Ca 21 var vi klara och jag åkte hem till mitt älskade hem. Magnus var hemma och hade tränat och nyss varit ute med de små.

Nu sitter vi vid brasan och snart är det dags för sängen. Är dock inte det minsta trött men men, jag blir väl. Jag brukar vara så pigg efter att ha sjungit, en riktig boost😀

Hoppas ni alla haft ett par bra dagar. I morgon kör jag heldag igen.

Nu får jag önska er en god natt😘

Kram