Lördag 3/3

3. mar, 2018

Kvällen är fortfarande ung men jag är skönt trött och ska snart i säng. Vi har klarat av andra chnasen i Mello och tja, Every singel day borde gått direkt till final från start enligt mitt tycke💋men men, smaken är som baken och i mitt fall..PERFEKT🤪

En andra chans ja, det är inte alla som får och inte hos mig heller. Alla är värda en andra chans, är det verkligen så? Det beror väl på..😙

Idag har det varit en bra dag, bra på jobbet och även här hemma. Jag vaknade tidigt men somnade om, halv 6 hade jag inte sovit klart. Så gott att somna om och när jag skulle upp ville jag ligga kvar, så knasigt men ibland är allt sängen extra skön.

Behöver jag säga att äggen blev perfekta? Nä, knappast va..

Vi åt frukost när fåglarna och flickorna fått sin beskärda del. Ada vädrade väderomslag och Signe nosade bland fågelfröna på marken i fall det fanns något av värde att sno till sig.

Dusch och fix med det, har införskaffat mig en liten hårkrustång i miniformat som är ett litet mirakel. Den ger ett lyft från hårbotten, precis vad jag behöver.

Ljust och fint inne, snön ger ju ett extra ljus även om inte solen är framme, känns så härligt.

In till Skövde och det fick bli betalparkering idag med då jag bllev något sen. 

Dagen blev till belåtenhet, Solveig kom och förgyllde några timmar. Provkollektionen från Margit Brandt hängdes upp i sin helhet. En hel del att göra, superkul men till slut hann vi även ta en kort fika innan hon gick hem.😀

Klockan blev 16 även denna lördag, jag låste och räknade kassan som idag blev super👍

Hem ljuva hem. När jag kom hem var det märkligt tyst. Jag ropade hallå flera gånger, inget svar alls. Signe kom och gosade och strax därefter Ada men ingen Flisa eller Magnus.

Till slut hittade jag Magnus nere i källaren, han höll på att spackla upp väggarna nere i det förråd som ska bli till något mer använbart.

Flisan hade åkt in till stan till vänner och skulle komma hem med sena bussen. Ska strax hämta henne i byn.

Jag knöt på mig träningsskorna. 4 km idag blev det och det kändes suveränt. Efter det stoppade jag in en maskin tvätt och därefter lagade jag middag medan jag svalnade. Oxfilé från närområdet, en svampsås med grönpeppar, grädde, lök, vin, buljong, köttsky..mums.

Massor med grönsaker och tillbehör.

En dusch, och sedan blev det Mello och Sverige fick ett par reslutat.

Nu snusar det lite varstans och jag ska hämta Flisan i byn. Hoppas er dag och kväll varit bra och till belåtenhet. Själv  lägger jag denna dagen till mappen med bra dagar.

I morgon blir det jobba med mitt eget, och möte/utbildning med det inne i Skövde.

Godnatt mina vänner och sov så gott.😘