28. feb, 2018

Älskade bakverk

Då har det åter blivit läggdags här på gården. Ska bara skriva klart här innan jag intar den redan uppvärmda sängen.

Kom hem för drygt en timma sedan från kören, en riktigt energiboost😀Nu övar vi inför påsken.

Jag har varit ledig idag och haft en hel del på agendan så nu är jag faktiskt både trött och nöjd. I morgon börjar jag 11.30 och jobbar sent. Vi ska ha lite modevisning i butiken under kvällen och vi har öppet sent. Butiken har ju haft lite olika happenings denna vecka men vi tror att detta kalla vinterväder har påverkat det mesta, fullt förståeligt.

Vaknade strax innan 7 och Flisan vaknade tidigt även fast hon hade studiedag, hon intog den lilla plats som var ledig  på min sänghalva🤪Vi låg och gosade med de små en stund och pratade om vintermössor och nuvarande istid.

Frukosten är ju någon man ser fram till när man vaknat och inget undantag idag inte. Fåglarna hade kvar från och ister sedan i går.

Magnus har varit ledig idag han också så jag hade god hjälp imorse med lite av varje.

Varken Ada eller Signe vill gå ut, jag förstår dem men, ett måste. Så snabba in igen och rusar upp och in under täcken och filtar.

Äggen blev perfekta och det brukar ju prägla dagsformen och tja, den har blev bra, så bra den kan bli en hal ,snöig, blåsig onsdag i slutet på februari när det varit svinkallt😙

Jag duschade och fixade till mig, ett par möten i Skövde. Träffade en trevlig kvinna på fika och efter det åt jag lunch med en kamrat inom Zinzino. Trevlig förmiddag.

På hemvägen inhandlade jag lite saker till mitt bakande och begav mig hemåt och gjorde slag i saken.

Magnus hade tränat och varit ute och skottat rent på gården, Flisan hade mest tagit det lugnt och skulle åka med mig in till stan för sin dans och träffa vänner.

Jag knådade till en fin deg till hallongrottor, både Magnus och Flisan hjälpte till med att sätta ut formar, göra hål och trycka i sylt så vips var allting klart💋

Inte mycket tid för mig på hemmaplan idag men vänner är viktigt att vårda. Jag begav mig med de nybakade och Flisan in till skövde igen och släppte av henne vid Nyeport. Jag åkte till bilfirman där jag köpt bilen och beställt ett nytt batteri. Det är ett rätt så litet batteri i den här bilen och det var ju inte helt nytt så kapaciteten räcker inte till nu när det är så kallt så jag får byta ut det, i morgon på min lunch ska det fixas👍

Jag parkerade på commerce taket och uppfarten dit var riktigt lurig och hal, svårt att ta sig upp.

Jag gick ner till La Classe och mötte upp Therese. Vi gick till Phagolds Ur och kikade på klockor, min Gucci har ju inte kommit och det verkar segt den kontakt som butiken haft med dem, så jag skulle se om jag hittade något tänkbart alternativ men inte då🤔hade hoppats på det.

Så det blir till att vänta lite till men bad dem att sänka priset något för den långa väntan och faktum var att det gick.

Vi gick runt i några av centrums butiker, hittade lite kul saker, jag provade en tuff jacka b.la på Clarks.

En sallad blev det på Redfellas och där satt vi sedan tills det blev dags att åka till kyrkan och förbereda kaffet till pausen.

Jag och Therese blev invalda i fikagruppen ttillsammans med ytterligare två medlemmar, trevligt tyckte vi.🙃

Sjung av hjärtat sjung, kaffe och kaka i pausen och strax före 21 rundade vi av för den här gången. Då vart vi påfyllda med ny kraft och energi, sjunga är ju rena hälsoboosten.

Jag hämtade upp Flisan hos sina bröder idag och efter det bar det av hem. En runda med Ada och Signe i blåst och kyla men faktum är att det var inte riktigt lika kallt som i förmiddags, det skulle bli något mildare i morgon.

Magnus hade lagt sig då han ska jobba i morgon och nu är det min tur. Ska bli skönt att vila kroppen så jag är utvilad inför i morgon.

Hoppas ni haft en bra dag och klarat er bra i kylan😘

Godnatt och sov så gott, kram.