27. feb, 2018

Följ systemet

Relativt nyligen hemkommen från ett AP-möte på Scandic i Skövde. Ett inspirerande sådant. En kille som hade goda kundskaper om affärer inom både guld, direktförsäljning och fastighetsaffärer. Följ systemet kom uppi vanlig ordning och det finns ett system som på sikt kommer att fungera även för mig😀

Ledig dag och den har varit härligt fulltecknad med trevliga saker. Jag vaknade kvart i 6, Flisan var uppe då hon började tidigt idag. Hon smög, jag vaknade ändå, det gjorde inte så mycket.

Vi småpratade lite om dagen sedan somnade jag om, riktigt skönt. Vaknade av att Magnus ringde.

Jag gick upp och kikade till fåglarna, de hade fortfarande frön från gårdagen. Det var klart och fint ute, men trädkronorna hade börjat röra på sig.

Ada och Signe fick sin mat men de var inte sugna på att gå ut. Det blåste upp allt mer och fy tusan var kallt det var ute. Jag tänkte på alla djur i skogarna som har svårt att hitta mat nu, vet att jag inte kan hjälpa dem hur jag än bär mig åt

Yoga, jag tog mig tid till detta idag och dt är jag glad över, så härligt att få den stunden. Efter yogan tog jag mig tid till min egen verksamhet och fick en del saker tillfixade.

Bädda och fixa till sig ingår ju i de vanliga morgonsysslorna och inget undantag när jag är ledig. Jag körde fram bilen till de små, det yrade igen snabbt och jag funderade några gånger huruvida jag skulle ta mig ut till den något större vägen.😮

Ada och Signe ville verkligen inte ut igen så jag bar dem ut till bilen. Det blåste hårt och det känns som vargavintern och Kung Bore har ett fast grepp om Skaraborg nu.

Vi åkte in till stan, jag fick gasa på rejält för att ta mig igenom snödrivorna, otäckt men jag höll mig kvar på vägen som tur var, det var liksom lite en chansning..

Jag körde upp till billingsluttningen och gick upp till Marie med de små, vi dracck kaffe och småpratade lite, sedan blev det dags att ge mig av ner till city och en mysig lunch💋

En god och givande lunch och därefter gick jag till jobbet en stund för att ladda min mobil och krama Therese❤

En bokad fika och träff med en trevlig kvinna. Therese kom och gjorde oss sällskap, nya möten med nya spännade männsikor.

En Latte och semla med vanilcreme blev för mycket för min mage så jag han knappt upp till Marie, TOA blev mitt stora behov.

Jag stuvade in de små och begav mig till Skövde grönsakshus och köpte rödetor, bananer avokado mm.

Bonden som ska sköta skottningen här ute hade varit och röjt undan lite snö så jag kunde nästan ta mig in på gåården utan besvär.

Jag fixade till en smoothie med ingefära, rödbeta, apelsinn, banan, kiwi, hallon, blåbär och mango, GOD blev den🙃

Mätt och bukastinn på västgötska packade jag Zinzinoväskan och åkte in till Skövde igen. Ett möte, ett stick, en olja levererad, underbart, lika glad varje gång då jag vet hur viktigt det är.

Efter det susade jag vidare, hittade en parkering till slut och hann nätt och jämt till starten på mötet. det blev ett bra möte. Jag höll i del 1 och sedan flöt resten på.

Matnyttig info om system och affärsplanering. Flera rara arbetskamrater på plats💋

21 var det slut, jag åkte hem och längtade hem som bata den. magnus hade tänt i spisen, hällt upp lite vin., mysigt att komma hem.

Vi inväntade Flisan , jag tog fram min dator. Magnus hämtade upp henne i byn, mycket kompisar nu🤩

Nu är min blogg klar, brasan falnar och det är läggdags. Vi är båda lediga i morgon men jag har en del trevliga möten mm.

Hoppas ni haft en bra dag och inte stelnat allt för mycket av den nuvarande istid.

Godnatt och sov så gott nu, kram😘