26. feb, 2018

Nu rullar det på...

En så fantastik dag😀Säga vad man vill om detta vinterväder men idag var det såpass njutbart att jag bad Magnus skotta en gång fram till växthuset, jag borstade/sopade av våra möbler och vi satte oss ute en halvtinmma i solen, nu rullar det på, solen värmer gott och inne i växthuset var det nog 12 grader ca, SUPERHÄRLIGT! I morgon är jag ledig och då blir det 11 kaffe där ute👍

Vaknade, ja ni som läser detta kan jag vissa delar lämna tomrum för ni VET ju när jag vaknar 🤪

Fåglarna håller ett himmelens liv nu, det märks på dem att våren är i antågande no matter what, de busar och flyger i snabba cirklar hit och dit in under takpannorna och dyker ner i skålarna med ister och frön, det gör mig glad detta rika fågeliv.

Ada och Signe i turordning och sedan vi. Magnus var ledig idag med så vi hjälptes åt och det är ju en lyx. Flisan skulle åka med mig in till skolan så hon var upp med oss. Hon kom allt in till oss och gosade ner sig bland de små.

Jag gjorde mig klar efter dusch och fix och så bar det av in till Skövde.

Flisan skulle till tandläkaren och jag till jobbet. Där drog jag fram draken, ja ni vet den med snabel som låter så vidrigt. När detta var klart kom annonsansvarige från SLA och lämnade lite affischer till veckans happenings i butiken, jag bytte i gatuprataren och öppnade porten för dagens handel.

Det blev en sval förmiddag både vädermässigt och med affärerna. Ofta kan måndagar vara lite sega även runt lön.

Söta Therese kom vid 12, vi fick några timmar tillsammans, vi packade upp byxor i modell capri i rött, vitt och marint, sommar, sommar, sommar🤩

Så vips blev klockan 14 och jag slutade mitt pass.

Jag gick till apoteket ett ärende och så bar det av hem till mitt älskade Djursätra.

Jag måste UT, så var min känsla när jag klev ur bilen. In och hejade på mannen i träningskläder som gick med vår drake i släptåg.

Jag satt epå kaffe, värmde mig lite rester sedan igår. Jag slängde nästintill i mig maten då jag var superhungrig och efter det drack vi kaffe och pratade igenom den del av dagen som gått.

Så ville jag ut och Magnus hängde på plus två andra damer. Kvinnan i postbilen såg mig och vinkade glatt att jag skulle komma, det var ett litet paket som inte kom plats i lådan.

Vi gick en runda och efter det ville jag ta mig fram till mitt älskade lusthus av glas. Magnus skottade en gång och jag hjälpte till med sopandet.

Njutbart till 100%, helt underbar avkoppling och känslan där inne i växthuset var härlig.

Solen började sjunka och kylan kom snabbt. Vi gick in och jag tog tag i projekt träning.

2,7 på Viking funkade fint men ett lite annat tempo än innan ryggen knasaad sig.

Jag svalnade och jag och Magnus grejade lite med saker vid datorn. Vi har anmält mig till skatteverket om att vara med vid en informationsträff hur att deklarera min enskilda firma. Vi har också anmält intresse i en PT Cruiser club, det ser jag fram till😀

Mycket kul på gång må jag säga..

Jag fick massage av den nu sovande som ska jobba i morgon, så skönt att få fart på cirkulationen. Jag ska nu hämta Flisan uppe i byn vid bussen, hon har varit med vänner i staden efter skolan. I morgon är jag ledig och ska på flera möten med min älskade olja och även möte med mina kollegor på kvällen på Scandic, allt ser jag fram till med stor entusiams💋

Hoppas ni alla haft en toppenfindag och en skön kväll, godnatt och sov så gott. Kram