24. feb, 2018

Rolandz/fuldans

Tänk, idag är det 10 månader kvar till julafton, säga vad man vill men rent krasst är det så och visst känns det vädermässigt som att det faktiskt skulle vara helt ok med julafton idag🤪

Vad tror ni om Rolandz och fuldans i mellofinalen? vet inte riktigt men jag hoppas ändå att vi har något annat bidrag som ska representera Svedala world wide😙..

Hur har ni spenderat denna kvällen då? Här har det varit ett glas vin/drink/ostbågar/popcorn/brasa och Rolandz ja givetvis såg vi de övriga bidragen också och nummer 6 blev min favorit.

Vaknade? Ja helt rätt gissat kl 7, jag kikade igenom telefonen, gosade med taxarna. Magnus sov och jag tänkte låta honom sova såklart men när jag försökte smyga mig upp vaknade han.

Vi gick upp, jag hängde ut sängkläderna i detta frusna landskap, kan nog tänka att kvalstren frös en smula🙃

Ner till köket och hack i häl kom en nytrimmad Ada. Som vanligt trodde hon att hon skulle bli bortglömd så den sedvanliga taxdansen uteblev inte.

Vi hjälptes åt med de små bestyren och vips var frukosten klar. Njutbar stund, det klarnade upp alltmer och jag insåg att dagen skulle bli vädermässigt underbar.

Jag bäddade och duschade och inväntade min kund. En givande massage, så avkopplande, det är så tyst i detta hus och så rogivande.

När jag var klar bytte jag om, Magnus satte på kaffe. Vi fikade i det ljusa musikrummet. Vi pratade bokföring och det ser ljust ut än så länge😀

En promenad i det härliga blå med de små innan det blev dags att åka till jobbet.

Therese hade börjat tidigt idag, jag kom 11:30 och det var snålt med folk i butiken. Vi flyttade ner delar av rean i källaren och insåg att vi var i behov av lite mer plats.

Vi hann inte med någon fikapaus idag utan pusslade lite med varsin sallad, Therese gick hem och jag rodde resten av dagen i hamn. Jag forsatte att hänga om och ska forsätta på måndag. det kommer bli så bra när det blir färdigt.

Jag låste och åkte hem, jag ville till Hjo. Vi skulle ju handla och då var det ett givande val. Jag ringde Magnus så han var klar när jag kom hem.

Ville ju hinna med att gå strandpromenaden innan det mörknade.

Det hann vi och Ada och Signe välte sig ur bilen. Det var halt med hård packad snö så vi gick inte hela promenaden, jag började frysa efter 20 minuter😮

Vi åkte hem i skymningsljus, så vackert, jag blir så upprymd av allt det vackra.

Allt packades upp och stuvades in i frys och kylar. Jag hämtade älskade Flisan i byn som kom med buss från Skövde. Jag lagade till en het kvällsmat med färsk vitlök, Ajvar, salladslök, kyckling och avokado, massor av smör och kryddor och vin...MUMS

Kan ni tänka, jag åt INTE för mycket.

Flisan var trött efter gårdagen och ville ha te och visst fixade jag det💋

Brasan tändes, lite snacks, vin och annat dryckesjom hängde med en trappa upp och så blev det sista delen av Mellouttagningen.

Ada och Signe hade givetvis redan bänkat sig, första parket som alltid.

Nu är Mello slut, ostbågarna och popcornen likaså. Men vi sitter allt uppe en stund till, det är ju söndag och vilodag i morgon fast visst har vi en del åtaganden men jag behöver ju inte vakna 7, ska nog sova till 7.15🤩

Hoppas ni haft en fin dag och en go kväll, det har vi.

Godnatt och sov så gott, kram😘