Torsdag 22/2

22. feb, 2018

-12 var det ute i morse när jag gick upp. Vaknade kl 7 ca och det var lite frostigt på rutan på insidan av sovrumsfönstret. Vi har ju alltid det lite öppet även när det är kallt, skönt att få in frisk luft under natten och faktum är att vi sover bättre😀

Jag har varit frusen idag, undra på det..jag har haft värk och det gör ju att jag inte rör mig sig så snabbt som jag brukar och alltså sämre cirkulation, men det går framåt, sakta men säkert. Får vara försiktig.

Nu sitter jag vid brasan och skriver, så skönt. Magnus har lagt sig, han jobbar i morgon och jag är ledig. Hoppas att jag är lite bättre ytterligare för jag har en del att göra. Kanske inte kan handla dock men lite smör och mjölk får det blir i allfall.

Idag har jag ätit semla, äntligen blev det av.💋

Frukost med mannen i morse, ägget blev helt perfekt. Fåglarna fick de sista av jordnötterna innan Ada och Signe fick sitt. Det är för lustigt hur Ada beter sig, det känns verkligen som om hon tror att hon ska bli bortglömd.

Flisan var också uppe och kom nyduschad ner till köket. Hon skulle åka med mig in till skolan idag.

Jag gjorde mig klar och  vid 9 åkte vi hem till Viktoria och jag bytte kaffe mot shake. Hennes underbart söta hund LARS, en fransk bulldog var på bushumör och rusade omkring med en skosula i munnen❤han liksom studsade upp i luften stundvis som en gummiboll, det såg så kul ut. Vi spekulerade i hur eventuellt en bulldog/tax skulle se ut🤪Signe skulle nog må bra av en kull och Lars skulle med största sannolikhet vilja bidra med ett "ligg", men vi lade dessa tankar åt sidan efter det att vi insåg att lika barn leka bäst.

Jag och Flisan åkte vidare in ill Skövde. Jag släppte henne vid skolan och sedan vidare ner till city.

Det blev en lugn förmiddag, dagarna är så helt olika och man kan verkligen inte förutspå.

Therese hade med sig en thermos med kaffe och Martina vår frisör gick och köpte semlor till oss, det var så pass lugnt att vi nästan hann att ta en fika på 10 min utan avbrott🤩trevligt.

Dagen förlöpte väl, vi hann att fixa en del av den lista med "att göra" som vi blivit tilldelade för dagen, eftersom jag inte bra i ryggen så funkade det bara inte

Heidi kikade in och var söt och informativ om en del viktiga saker och det finns mycket att fundera över..

Jag låste, räknade kassan och åkte hem. Magnus fixade kvällsmat när jag kom hem, vi åt och pratade lite om dagen och projektet som påbörjats i källaren, det kommer på sikt bli bra när allt blir klart👍

Flisan kom md buss upp till byn, Magnus hämtade upp henne. jag stoppade in mer ved i spisen och fluttade närmre.

Hon hade haft det bra inne i stan, varit med kompisar efter skolan.

Nu är jag snart klar här och ska runda av kvällen med en runda i damrummet och göra kväll.

Folk vill ha vår som besöker butiken, tänk om jag kunnat trolla🙃den kommer ..snart.

Flera minusgrader och likaså i morgon. Ni får alla ha en godnatt och en fin start på i morgon, natti natti😘